Neden herkes herşeyin olumsuz tarafından bakıyor acaba? bana tavsiye verin ve önerilerinizi sunun diye açtım konuyu, olumsuz yorum atın diye değil. hevesimi kırmanıza gerek yok.
Aslında senin hevesini kırmıyorlar.Tecrübe eden arkadaşlar senin kıymetli vaktini düşünüyor şeklinde düşünsek daha mantıklı olur.İnan senin onedio gibi bir site açmanı en az senin kadar istiyorum.Ama bir durup düşün.. Onedio dünyanın yatırımını almış, rusyada sosyal içerik platformlarıyla rekabete bile girmiş, günde belki yüz belkide daha fazla içerik üretiyor.Bu içerikleri büyük bir ekiple üretiyorlar ve gerçekten profesyoneller.
Ben tekrar söylüyorum.Bence sen bu siteyi aç, gerçekten hevesli bir şekilde temponu kaybetmeden bu yolda yürü.Çünkü her insanın düşüncesi de fikri de farklıdır.Belki sen sosyal içerik kavramına yeni bir ışık tutacaksın.Aklına gelecekleri bilemiyoruz ki.Gönlünde varsa gir.Ben ilk paragrafta gerçekleri söyledim.Ama sen bu işe girdikten sonra belkide güzel başarılar elde edeceksin.Olumsuz tarafından bakacak olursan en fazla başarısız olursun ve projeyi kapatırsın.Burada kaybettiğin zaman olur, kazandığın tecrübe olur.Tecrübe kadarda değerli birşey olduğunu sanmıyorum.
Başarılar !