mrtrclb kayaşehirde arkadaşım var. İncirliye baya uzak. Uzaklık bişey değil metro ve metrobüs yok. Yenibosnadan 79F iett aracı kalkıyor. O da saatte bir. En son akşam 9 da mı 10 da mı ne araba var sonrası yok. Yani oralar gerçekten ev olarak güzel de ulaşım sıkıntılı. Mesai durumlarında veya gezmeye gittiğinde dönüşlerde veya memlekete gidip geldiğinde bunları hesaplaman gerekecek. Sen bilirsin.
Hocam kayaşehir çok uzak kalır size, evet evler o bölgelerde ucuz ama, aldığı yatırımın karşılığını bulamadı o bölgeler. İncirli tarafına en yakın yerlerin kiraları temiz bir ev arıyorsanız çok değişkenlik gösterir, Zeytinburnu, Merter metrobüs durağı yada metro durağa bölgelerini tercih edebilirsin, yada Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa gibi metro bölgesine yakın bölgelere bir göz at derim, çünkü incirliye metro ile çok fazla sürmez bu bölgeler, en fazla 10 dakika. Kiraları da son zamanlarda bakmadım ama diğer işinize yakın bölgelere göre daha uygun olabilir. Site içi filan düşünürseniz, aidat, güvenlik parası filan ekstradan size 250-300 TL çıkaracaktır tahmini.
İşiniz hayırlı olsun başarılar.
İşiniz hayırlı olsun başarılar.
Kayaşehirde oturuyorum ve Kadıköyde çalışıyorum. Mahalledeki ses ve yazın sıcaklık olayını kıyaslarsak kesinlikle Kayaşehiri tercih ederim. Aynı şekilde kışın sıcak olması ve diğer semtlerde ödeyeceğiniz doğalgaz faturasını hesaplarsanız çok daha makul oluyor. (Kayaşehir yeni bir alt yapı olduğu için merkezi ısıtma mevcut. Hatta evimiz 12. katta olmasına rağmen çok rahat ısınıyor.)
Ayrıca ulaşım için sadece 79F hattı bulunmuyor. İstanbulun tüm merkezi semtlerine giden otobüsler mevcut. Hatta Bakırköyden Kayaşehire son otobüs 23:30 da kalkıyor. Aynı şekilde minibüs hatları da var.