rampesna adlı üyeden alıntı
fetiihh Yaşlı arkadaşım, ben bu işte yeni falan değilim. Benim kimlerin gözünün önünde neler çizip, neler tasarlayıp neler yaptığımı, veya sadece anlatarak hiç tasarım programı kullanmamış kişilere neler yaptırttığımı bilenler bilir, ispat istersende hepsinden taraf mesaj attırabilirim sana.
Edit demekle bitip bitmemesi beni ilgilendirmez. Ben bir iş yaparım, nasıl yaptığımı anlatırım, beğenirler veya beğenmezler, veya ekstra durumlar varsa çözerim.
Bir önceki yarışmayıda kazanmıştım, üstüne bundada benim ismimi görünce özellikle araştırıp buraya birşeyler getirerek adım üzerinde bir kirlilik yaratacağınızı planladıysanız, kusura bakmayın hiç zannetmiyorum.
Bu konuyu bu şekilde başlatarak üstüne birde başka yere çekmeyin de demeyiniz. O cümleyi kurmanız bunların zaten olacağı anlamına gelir.
Nasıl oluyo da bu havalardasınız anlamış değilim, Senin ne yaptığın ettiğin beni ilgilendirmez gelmişin birde şunu çizdim bunu çizdim. Ben hele ki senin yaşındakilerle buradan sürekli sürekli tartışacak değilim. Hem öyle biri değilim hem de şu yazarken harcadım vakite kızıyorum..
Bak genç çocuk arkadaşım, beni tanımaz etmezsin. Bilmediğin birine önce saygılı ol. Kime ne çiziyosan ne yapıyorsan yap beni ilgilendirmez, Beni ilgilendiren BAŞKA BİRİNİN LOGOSUNU kendin yapmış gibi göstermen buna edit lafı mazeret olamaz. Şimdi git ilk mesajımı oku, tekrar söylüyorum şahsıma sakın ola sakın laf sokmaya kalkma beni tanımazsın.
Son kez söylüyorum. İlk mesajı oku, orada göreceğin üzere böyle bir şeyin yanlış olduğunu belirttim. Sende bir başkası eğer böyle birşey yapıyorsa uyarmalısın. Hiç bir şey almıyorsan bunu bir abi tavsiyesi al. Cümlelerine dikkat et güzel kardeşimm