WhatsApp profilime kim bakmış diye merak edenler kimlerin baktığını öğrenebilirler. WhatsApp profilime kimler girmiş sorusunun cevabı yazımızda bulunuyor.
Akıllı telefonlarda en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’da profilinize bakanları öğrenebilirsiniz. Kimlerin sizin profilinize girdiğini anlatacağımız yöntem ile öğrenebileceksiniz. Eğer WhatsApp üzerinden profilinizi ziyaret edenleri öğrenmek istiyorsanız bunun için bir kaç basit işlem yapmanız gerekiyor. Bu işlemlerin sonunda WhatsApp’ınıza göz atanları öğrenebileceksiniz.
WhatsApp profilime kim bakmış diye öğrenmek istiyorsanız bunun için kendi WhatsApp uygulamasını yedekledikten sonra silip WhatsApp+ PLUS uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekiyor. WhatsApp+ PLUS uygulaması ile WhatsApp profilinize bakanları öğrenebileceksiniz. Uygulamayı önceledikle telefonunuza yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı yüklemeden önce telefonunuzda bulunan WhatsApp uygulamasının yedeğini aldıktan sonra silmeyi unutmayın.
WhatsApp+ PLUS ile Profilime Kim Bakmış
WhatsApp+ PLUS uygulamasını buradan indirin.
Uygulamayı telefonunuza kurun
Numaranız ile yeni yüklediğiniz uygulamaya giriş yapın. Ayrıca yedeklemenizi de geri yükleyip devam edin.
Adım 1: Uygulamayı indirdikten sonra sohbetler kısmına geliyorsunuz.
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayıp PLUS Menüsü kısmına giriş yapın.
Adım 3: Ana kişiler ekranı yazan yere tıklayın.
Adım 4: Sonra kişi çevirim içi bildirimi kısmına girin.
Adım 5: Burada Kişi Çevirimiçi Bildirimini Göster kutucuğunu aktif edin.
Adım 6: Bildirim konumunu buradan değişebilirsiniz.
Adım 7 : Bildirimin ekranda kaç saniye kalacağını Bildirim Süresi butonundan ayarlayabilirsiniz. WhatsApp Profilime Kim Bakmış 7
Adım 8 : Bu ayarları yaptıktan sonra geri çıkıp programı tekrar açıyoruz. Tekrar üç noktaya tıkladıktan sonra PLUS Menüsü kısmına giriş yaptın.
Adım 9 : Log kayıtları kısmına giriş yaparak buradan profilinize bakan kişileri görebilirsiniz.
Kaynak: Mobil Uzman