-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam. 3 Aydır yandexten çok güzel hit gelirken google'ın hala hitlenmemesinin sebebi ne olabilir? analytics webmaster tools herşeyim tıkır tıkır. Webmaster tools da hiçbir hata yok, her sayfamın başlığı H tagları description'ı içeriği url si herşeyi düzgün. Şu aşağıdak ekran görüntülerine de bakarak bi tavsiye de bulunabilecek varmı?
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Uzun süre amca dedik bundan sonra da hala diyelim google a :)
Şimdi tövbe zamanı..
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ya bu arada var birşeyler.Düzelir gibime geliyor
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yandex google'ın eski algoritmalarını takip ediyor. Yani yükselmek istediğiniz bir kelimede 4-5 tane tanıtım yazısı alınca yandex'te kısa sürede ilk sıraya çıkabiliyorken google'da bir müddet yeriniz kıpırdamayabiliyor, sonrasında yavaş yavaş yükselebiliyor.
Google ölçüyor biçiyor, ağır çalışıyor, yandex bugün bi siteyi çıkarırken yarın başka bir siteyi kolayca ilk sıraya çıkarabiliyor.
Benim gözlemlediklerim bu şekilde. Eğer siteniz yeniyse ve büyük çaplı reklam sosyal medya tanıtım vb çalışmaları yapılmamış, organik olarak kendiliğinden büyüsün tarzında çalışıyorsanız, google zaten ilk 5-6 ay sitenin yüzüne bakmıyor. 6. aydan sonra be ilk senesinden sonra inanılmaz değişimler oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz yandex'e siteyi bile ekleyemedik
http://muslumbaser.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Domain geçmişini kontrol edin. 3 ay içerisinde hiç hit gelmemesi ilginç. Havklink veya ban durumları var mı sandbox tarzı bir uygulamaya düşmüş mü gibi bir çok alternatif sorun olabilir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sitesini 5-6 ay yalnız bırakmış biri olarak, ben de aynı konudan muztaribim. Google index almıyor, alıyorsa da alt sayfalara yerleştiriyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
selimcayir adlı üyeden alıntı
Sitesini 5-6 ay yalnız bırakmış biri olarak, ben de aynı konudan muztaribim. Google index almıyor, alıyorsa da alt sayfalara yerleştiriyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
yanlız bırakmışlık bende de var 5-6 ay hiç bi giriş yapmadım sonra tekrar abandım yeni postlar vesaire ama işte bekliyoruz geldi mi tam gelicek ama gözümüz yollarda.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/