akcesmeli
shared olsun reseller olsun isterseniz size özel ip satın alabilirsiniz, böylelikle o endişeniz de ortadan kalkar.. Xyz uzantısı sanıldığı gibi bir uzantı değil, xxx ile karıştırmayın. Üstelik ip yi kirleten sadece web siteleri değildir, aynı ip yi paylaşıp spam mailing yapanlar da ip nize zarar verebilir. Hosting firmalarının spam maillere izin vermemesi, web site içerikleri için getirdiği kısıtlamalar da aslında bu yüzden..
shared olsun reseller olsun isterseniz size özel ip satın alabilirsiniz, böylelikle o endişeniz de ortadan kalkar.. Xyz uzantısı sanıldığı gibi bir uzantı değil, xxx ile karıştırmayın. Üstelik ip yi kirleten sadece web siteleri değildir, aynı ip yi paylaşıp spam mailing yapanlar da ip nize zarar verebilir. Hosting firmalarının spam maillere izin vermemesi, web site içerikleri için getirdiği kısıtlamalar da aslında bu yüzden..
xyz uzantılar hakkında yorum yapmadım hocam. Aksine desteklerim. Sadece forum uslubumu bozmamak adına onu belirttim. Aldığımız resellerler ucuz. Doğal olarak ucuz etin yahnisi bol olur. Tıpkı bizim gibi birçok insan ucuzu tercih edecektir. Bu ucuz resellerlerin bulunduğu iplerde, kalitesiz içeriğe izin verenlerde var. Aslında önemli olan rakam değil, satıcının kişiliğidir. Reklama girermi bilmiyorum. Farklı 2 firmadan reseller kullandım. Birinin fiyatı 100 lira, diğeri 250 lira yıllık idi. 100 liralık resellerimde kapalı gün ve sorun görmedim. Dhs altyapısını kullanan resellerhosting.com.tr bu firma. 250 liraya aldığım kişilerdeki hizmet ise sorunsuz bir günüm geçmedi. Siteler indexmi yemedi, kapalımı kalmadı. Admin kullanıcı adımdan, şifreme kadar herşeyim değişiyordu. Deyim yerinde ise diğerinden ücreti daha fazla olan reseller resmen kevgir gibi. Tabi paramız da yandı. Kaliteli hizmeti bulduysanız takılın.