-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir Müslüman olarak ben inanıyorum. Ateizme inanmıyorum. İnanmak için bana big bang'in 1 saniye öncesini ispat etmelidirler. Ve kimse size maymundan geldiniz demiyor. Aynı ortak atadan geldik diyorlar. Kuranda da sizi topraktan çamurdan yarattım demiyormu? O zaman evrim gerçek.
DAĞILIN :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
akcesmeli Ateizm'e inanmak için, big bang'ın 1 saniye öncesini bilmek istiyorsun; peki, hiç görmediğin, hissetmediğin, taptığın varlığa dair bir kanıt var mıdır?
4 kişi bu mesajı beğendi.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evrime "inanmak" diye bir şey söz konusu olamaz. 2+2=4'e inanıyor musun gibi salakça bir soru olur bu. Evrim bir gerçekliktir ve dinler bunu kabul etse iyi olur yoksa ilerleyen yıllarda kendi otoritelerini sarsacaklar. Evrim adı üstünde "bir teoridir!" diyen bilgi yoksunu zihinlerin de önce bir teori nedir onu araştırması, neye teori dendiğini, bir taraftan uydurma şeylere teori denmediğini bilmesi gerekir. Evrim, hali hazırda çevremizde gördüğümüz hemen her canlıda (en basiti bakterilerde) yaşanan doğal bir mutasyon zinciridir. İnsanın kaburga ve iskelet yapısı ve dahi bedenindeki birçok yapı (Erkeklerde meme ucu olması) vs. buna örnektir. Birçok ara geçiş formu ve primat fosilleri bulunmuştur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evrim gerçekte, ateizmin bunu bir düşünce akımı haline getirip Tanrı'nın var olmadığının dayanağı olarak öne sürmesini anlamış değilim. Evrim, canlıların belli bir süreç içerisinde bir takım dış faktörlerden dolayı değişime uğraması değil midir? Ben böyle biliyorum. Ama bu varlıkların yoktan nasıl var olduğunun formülü değildir, sadece değişimin formülüdür. Ateizm, bizlerin yoktan nasıl var olduğunu "evrim" kelimesi ile açıklıyor. Bu komik, insanlarında değişime uğradığını var sayalım, tamamda ilk mikroorganizma nasıl var oldu? Varsa buna dayanakları göstersinlerde "haaaa tamam" diyelim.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Tesadüfen oluştum ve evrildim, tesadüfen tat alma organım gelişti, tesadüfen kavun oluştu ve yine tesadüfen kavun tatlı bir tada sahip oldu ve ben tesadüfen sahip olduğum tat alma organımla bu kavunu tadarak haz alıyorum...
Yaratıcı var ya da yok bilemeyiz dersiniz anlarım da kesinlikle yoktur diyerek cool olmaya mı çalışıyor bazı insanlar anlayamıyorum...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaratıcının var olduğunun en büyük kanıtı ölümdür. Çünkü Ruh bedenden ayrılınca artık bu bedeni çalıştıramazsınız. Eğer Yaratıcı yoksa insanda bir motor gibi organları onarıldıktan sonra tekrar yaşayabilmesi gerekmektedir. Ölüm insanlar için bir milattır öldükten sonra geri dönüş yok ve tüm gerçekleri öğreneceği gündür.
1 kişi bu mesajı beğendi.