Bu soru ile varmak istediğin nokta sanırım o yöne doğu bir yatırım yapacaksın gibi algıladım.
Hiç belli değil. Müneccim olmak lazım :)) Yani şu sektör olur diyemezsin sadece varsayımlarda bulunabilirsin. Hoca Nasreddin gibi ya tutarsa diyebiliriz.
Bence o android için ilk girişimler/girişimciler sevdiklerinden dolayı başarılı oldular. Önce sevmek gerekiyor..
Hiç belli değil. Müneccim olmak lazım :)) Yani şu sektör olur diyemezsin sadece varsayımlarda bulunabilirsin. Hoca Nasreddin gibi ya tutarsa diyebiliriz.
Bence o android için ilk girişimler/girişimciler sevdiklerinden dolayı başarılı oldular. Önce sevmek gerekiyor..
hocam instagram yıllar öncesinden tasarlanmış sadece yazılacak yeri bekliyordu mesela sevdiği için mi yapıldı sizce bu uygulama yeri geldiği için bence sevmekten çok kar amacı güdüldü ve başarılıda oldular çünkü biliyorlardı telefonların devrim yaratacağını + olarak yatırım konusu değil bu öylece sektör ölçmek ben mesela hizmet sektörünün ileryeceğini düşünüyorum webrazziyi de takip ederseniz gelişen ve yatırım alan projelerin çoğu hizmet sektöründe ve seri ilan sektöründedir.