sizce kisa zamanda buyur mu ?

'' Forumda Sitenizi 5ten fazla gördüm aklımda kaldı domain wm aracı forumu üyeleri sizin sitenizi ziyaret edecektir :) Kaliteli yazılar paylaşırsanız neden olmasın ''

Beni ne gibi zorluklar bekliyor ?

'' xxx Site Kopya makale ile benim üstümde çıkıyor... gibi sorunlar sabırlı olmanız gerekiyor ''

Sosyal medya destegini butcesiz nasil saglayabilirim ortak olmak isteyen varmi sosyal medya destegi saglayabilecek ??

En çok twitterden etkileşim alınıyor geri takip yolu ile takipçi kazanmaya başlayın ve diğer sosyal medya sitelerinede önem verin

Wordpress yazilim mi php script mi ?

Bir Tasarım Seçin ama özgün olsun herkesin kullandığı tasarımlar olmasın bi farklılık olsun. Bana Kalırsa Eklenti desteğinden wordpress

Siteye + olarak ne gibi seyler ekleyebilirim mesela anı sistemi soru cevap sistemi gibi seyler

Kızlarsoruyor gibi bir sistem yapabilirsiniz ek olarak . soru cevap ve forum genellikle fazla etkin olmuyor ek olarak kullanıldığında

Ekibim yok yola cikmalimiyim sizce ?

Ben Sizin Yerinizde olsam Domaini ilk aldığım günden çıkardım. Çeşitli Makaleler yazarak/satın alarak siteye eklerdim. En azından sitenin içi dolu olurdu. Site dolu olurdu ve daha rahat satardınız. Satmasanız bile reklam ve tanıtım yazıları ile kazanç sağlarsınız.

Ortak Önermiyorum şahsen tek başına yürütmeniz daha iyi paralı editör bulabilirsiniz yada taban fiyattan makale yazdırabilirsiniz...