lostyazilim
tr.link

Wp Güvenlik ve Google index'i

3 Mesajlar 613 Okunma
acebozum
tr.link

SiyahAdam SiyahAdam Yakın Gelecek Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar,
yaşadığım birkaç sorunu burada paylaşarak bilgisi olan arkadaşlar ile çözümlemek istiyorum

Sorun 1 : Google da benim şuan domainini aldığım isim de daha önceden bir şirket varmış ve kapanmış. fakat google da suan bir tanıtım sitesi aracılığı ile ilk sırada ve ben de ikinci sıradayım. Tamam o zamanla değişir diyelim ama google arama sayfasında sağ üstte şirket fotolar bilgileri numarası adresi falan kutucuğu çıkıyor ve web sitesi yazan buton benim siteme gidiyor. Fakat benim şuan onunla bir alakan yok bu durum nasıl çözülebilir ?

Sorun 2 : Hergün 1 yada 2 makale girdiğim site de indexleme olayı çok garip ilerliyor. Şuan 2 gün geriden siteyi takip ederek görseller indexlemesi yapılıyor fakat tümü kısmında yazılara dair konularım paylaşımlarım indexlenmiyor. Yoast Seo kullanıyorum güzelce ayarlıyorum herşeyi ama çözemedim bu işi.

Okuyup yardımcı olabilecek arkadaşlar için teşekkürlerimi iletirim.

Her şey olabilir, her an.
wmaraci
reklam

ismetkaratas ismetkaratas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek yok
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 6 / 105
  • Ticaret 1, (%100)
Google önbellek kaldırma aracı var. https://www.google.com/webmasters/tools/removals sanırım faydalı olacaktır. Bu şekilde eski içeriklerinizi kaldırabilirsiniz.

SiyahAdam SiyahAdam Yakın Gelecek Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

ismetkaratas adlı üyeden alıntı

Google önbellek kaldırma aracı var. https://www.google.com/webmasters/tools/removals sanırım faydalı olacaktır. Bu şekilde eski içeriklerinizi kaldırabilirsiniz.

Bunu yapmamın sitem için bir sıkıntı oluşturma ihtimali var mıdır ? Tekrar indexlenmesi falan nasıl olur ?

Her şey olabilir, her an.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al