Gerek özverili çalışmaları olsun gerek dostane yaklaşımları olsun cidden çok iyidi, ajansımızın çözüm ortağı olmalarını sağlamak için uğraşıyoruz, 200 TL lik premium paket ile ne ara ilk sayfaya geldik anlayamadık :)
Güzel yorumunuz için tesekkür ederiz inşallah Daha daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle iyi HİTLİ Günler diler. İyi Kazançlarınız Nasip olmasi dileklerimizle.
Veridigital adlı üyeden alıntı
Raporumu bugün aldım çalışma için kendilerine teşekkür ederim site yeni olmasına rağmen hızlı indexlendi ve hit gelmeye başladı ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacaktır.Tesekkür ederiz güzel yorumunuz için inşallah Daha daha iyi yerlere gelmeniz nasip olması dileklerimizle.
palmara Hocam Merhabalar, öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Daha öncede sizinle bir sitem için çalışma yapmıştık çok başarılı olduğuna inanıyorum. Bunun için yeni projeme tekrar sizden bir paket talep ediyorum.
Dönüş Sağlanmiştir PM ile
Sipariş Verenlere Hayırlı Olması dileklerimizle.
Konumuz Günceldir arkadaşlar iş alımlarımız devam etmektedir. PM'lere dönüşler sağlanmiştir.
İletişim bilgilerimiz watshapp & TEL. : [COLOR="Black"]0535 365 82 31 , 0533 777 42 45
Skype Ve Mail Adresimiz : zamanerdem@hotmail.com[/COLOR]