basymgroup evrenin yaratılışını evrim ile açıklanmasını istemek nasıl bir geri kalmışlıktır? hiç mi kitap okumadınız hiç mi merak edip araştırmadınız?

Biraz okumayı seviyor olsaydınız ilk önce Kuran'ın evren hakkında ne dediğine bakıyor olurdunuz. Savunduğunuz argüman da evrenin bile ne olduğu bilinmiyor. Hatta dünya bilinmiyor ki evren bilinsin.

15-19 Yeri yaydık ve oraya sabit dağlar yerleştirdik.
16-15 Sizi sarsmaması için sabit dağları yarattı.

Dağlar sabit midir? Yoksa yıllar içerisinde plakaların hareketlerinden dolayı itilerek yukarı doğru mu çıkmıştır soruyorum? Sadece bilimin yanlış olduğunu söylemen yeterli tartışmayı anında bitirmek için.

88-18 Göğe bakmıyorlar mı nasıl yükseltilmiş.
31-10 Gökleri görebileceğiniz direkler olmaksızın yarattı.
36-40 Ne güneş aya yetişebilir, ne de gece gündüzü geçebilir.

Yani dünya'nın üzerine gökyüzü koyulup bizim görmediğimiz direkler üzerine mi sabitlenmiştir ? Yoksa bilimin sana kanıtladığı gökyüzünün açıklamasını da yapayım mı? Ya da güneş ve ayın bir birini dünyanın üzerinde takip eden kandiller olduğuna mı inanıyorsun? Yoksa kozmik hareketler hakkında biraz daha bilgi vereyim mi bilimsel bilgiler ışığı ile?

Bilim ile kanıtlanana kadar inanılan her şey çürümeye yüz tuttu ve böyle de devam edecek. Bir gün evrim süreçleri hakkında kesin sonuca ulaşıldığında da sonuç aynı olacak. "Bu zaten yazıyordu."

Bu işin inanıp inanmamakla alakası yok. Öğrenip anlamakla alakası var. İstemedikten sonra 2+2'nin 4 olduğunu bile öğrenmezsin. Ama 4 olduğu gerçeğinden de kaçamazsın.