foruma ziyaretçi ne için girecek? buna cevap vermeniz gerek. ben kodlama ile ilgili bir sorum olduğunda kodlama üzerine foruma girerim. arabaları kıyaslamak içinse arabalar üzerine. bilgisayar alacaksam donanımhaber falan. genelde de forum ismi bilmem googlea direk sorarım sorumu. wmaracını da bu şekilde bulmuştum zamanında. baktım işe yarıyor üye bile oldum.
öncelikle sizin forumda bahsi geçen konuyu arayıp girip üye olacak mı birileri. cevap evetse bu kitleye yönelik reklam kampanyaları yaparsınız. genel forum deyince pek ilgi çekici gelmiyor. amaçsız.
öncelikle sizin forumda bahsi geçen konuyu arayıp girip üye olacak mı birileri. cevap evetse bu kitleye yönelik reklam kampanyaları yaparsınız. genel forum deyince pek ilgi çekici gelmiyor. amaçsız.
Hocam forum guncel bilgileri paylastigim bi forum. Makaleleri dandik sekilde yazmıyorum ki gelen kisi aninda cikmasin diye.
Genel forum dememin amaci ise 7 8 kategoriden oluşan guncel bilgileri paylaştığım forum olmasindan dolayi.
Şahsi kanaatin ölü yatırım. İlla yapacağım diyorsan, bilgili kişilere, alakalı kategorilerde içerik girişi için ücret öde. Hem forumda içerik olur, kalabalık gözükür, hem de Google gitti alırsın.
Yorum icin tesekkur ederim. Planlarim arasinda makale alimi var.
Site adresiniz nedir ? Genelde üyeler ne üzerine ?
Pm atıyorum hocam.