Hocam ben anlatamadım sanırım. Google bunu başka yerden alıp, eşanlamlı kelimeler ile değiştirildiğini anlamayacak mı? Arama motoru nasıl çalışır?

1- Ziyaretçiye en güncel ve doğru içeriği sunmak ister.
2- En özgün eşsiz içerikleri sunmak ister.
Kanserin nedenleri mesela, hiçbir yazar bilim insanı değil burada. Ki zaten eskiden bulunmuş kanserin nedenleri. Burada iyi bir özgünleştirmeye Google "Burada kanserin nedenleri hakkında çok yeni bilgiler var" şeklinde algılar.
Şimdi bu programları yazan arkadaşların zekası kadar, Google mühendislerinde zeka yok mudur?

Birde içerik SEO'da kelime tamlama vardır. Bunlardan bahsedilmez ama, içerik hakkındaki kelime sırası, diğer makalelerde olana benzer mi vs diye.
SmallSeo'yu kuran kişi çok mu zeki Google'den. İddiaya girerim ben 5 dakika da %100 özgün çıkartayım. O zaman tüm yazarlar bunu alıp özgünleştirsin yapmayın etmeyin :)

SmallSEO sonuçlarında özgünlük testinde 2 seçenek çıkar, benzersiz ve eşsiz diye. O test aracı bunu basit bir aramayla anlıyor da Google anlayamaz mı? :)

Hocam bunlar sadece smallseo vs vs özgünlük testinde özgün çıkarabilir. Ama asla ve asla yararlı değildir. Bu benim görüşüm ve ısrarcıyım. Hayatım makale yazarlığı üzerine kurulu değil. Ve emin olun kesinlikle işten yana sıkıntım yok.

Google 50 liraya satılan bu programların veri tabanından daha mı zayıf sizce? :) Özgünlük testi programında özgün çıkan makaleleri siz çok kaliteli çok özgün zannetmeyin. 10 dakika sürmez kopyala yapıştır düzenle işi orada özgün çıkması için. Bunu yapan herkesinde günahı vebali boynunadır.