-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Ya siz yazarcafeyi gözünüzde çok büyütmüşünüz... Öyle sanıldığı gibi hit falan basmıyorusun sitene gelenler genelde site sahipleri bundan dolayı işi bilen kişiler olduklarından asla reklamı tıklamazlar... yazarcafenin kaç konusunu goolenin 1 sayfada gördünüz... Ben 4 yıldır üyeyim oraya asla gelen teklifleri kabul etmedim aslında bir nevi tanıtım yazısı mantığı o kadar heveslisysen sitene tanıtım yazısı al aynı hesap..... Yazarcafe sitene referans olmuyor dikkat ederseniz Google Search Console bağlantılarda asla görünmez çünkü sitene bağlantıyı kabul etmiyorlar. Ama ben alacağım diyorsanız alın bakalım bu arada plantin almak çok kolay sadece üye olduktan sonra bir msj atmanız genelde kabul ediyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba ben başurdum sitemdek yazırların hesp ozgün kabul edildi fakat üyelik tipi altın nasıl platin yabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim platin üyeliğim var ama kullanmıyorum. Kazanç durumları nasıl? Tanıtım yazısı başına ne kadar ücret veriliyor aydınlatırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eskiden ilk blogumda bende bumerang kullanırdım. Zaten en iyi avantajı yazarkafe yazarı olmanız güzel hit getirir. Hayırlı kazançlar diyelim :)
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben 1 haftalık site ile yaklaşık 1 ay önce platin üyelik aldim. 1 hafta sonra 40 TL lik teklif geldi. Hit ve kazanç konusunda şuan için beni tatmin etti. Ancak forumda bir arkadaş davet göndermemi istedi. Gönderdiğim davet kodu ile üye olup Altın üye olmuş. Aradan 2 saat geçtikten sonra iletişime geçip hesabını platine çıkarmışlar. Kısacası 20 TL kazanmamiz istenmedi 😊
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
srox3 Merhabalar, konuyu yazdığım zamanlarda sağlık-kadın konulu sitem vardı. Yazarkafe'de sağlam hit aldığım zamanlar oldu. Fakat sonra ben siteyi sattım. Başka bir konuda site açtım ve bumerang'a ekledim. Fakat eskisi kadar iyi geri dönüş alamadım. Sonrasında o siteyi de sattım. Şu an başka alanlara yöneldim. Bumerang ne alemdedir bilemiyorum.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/