1 - Kategorilerde Düzeltme ve değiştirme yapılamıyor ... devam ediyorum..:)
2 - kopyakontrol.com bakiye yüklemesinde ne gibi rol oynuyor ve benim yazıma nasıl kopya notu veriyor ?
3 - bu web sitesi ile bağlantılı kalmak mecburiyetindemiyiz ?
4 - makale de editleme imkanımız yok , ( örnek ben ) düzeltme veya sektörel olarak genişletme yapılamıyor.
5 - web sitesinin manıtğını anlamak için sistemde düzeltme yapma imkanına sahipmisiniz.
6 - yazılım ve çalışma mantığının akış diyagramındaki hataları, loop ları ve döngüsel ara vermeleri düzeltebilirmiyiz.
7 - makalenin ilk 5 veya 10 kelimesi ile tanıtımını sağlama avantajını kullanma imkanımız varmı ?
8 - yazıların özgün olup olmaması yazarların sorumluluğunda olduğundan , özgünlüğün patentini alacak kimse olmadığından ne ile onaylanacak ?
9 - siparişlerin verilmesi ve yazarların bu konuda ki istekleri görmesi için bir panele ( ilan tahtasına ) ihtiyaç var .
10 - eğer sistemde kapora sistemi öncelikle çalışır ise , boşuna zaman kaybedilmemiş olur ve iki taraf içinde zaman kazanma sağlanır.
11 - Makale satın almak isteyenlerin alfabetik ve konusal listeyi görmesi avanataj olacağından , sipariş verilmeden önce aynı konu önceden satılmışmıdır ONAY gerekiyor.
12 - önceden satılan aynı konuda makaleler için yayında bulunan web sitesi nin adı gerekebilir.
13 - aynı konuda yazı yazacak yazarın aynı yazıyı satma veya telif hakkını , dağıtım hakkına çevirmesinin önüne geçilmesi gerekir.