lostyazilim

Ücretli Forum Ekibi Arıyorum

32 Mesajlar 4.305 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Szam Szam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 9 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Ücretler oldukça az geldi konu başı 0.05 kuruş ve resim şartı getiriyor. Uğraşmak oldukça gereksiz geldi disarıda bir foruma c/p konu açma işi yapsanız 100 konuya en az 10 tl kazanırsınız. Neyse okunma başı para diyor 0.01 fakat bunun içinde kullanıcının siteye üye olması gerekiyor. Yani sitede 438 kişi üye var herkes konunuza baksa ki herkes bakmaz max kazancınız 4.38 tl olacaktır. Bu da kadar emeğe bence verilen ücret çok az biraz daha parasal konular iyileştirirse daha iyi olabilir önerilerim bu yönde insanlar detay isterken bunları göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim ...

(13-09-2017, Saat: 15:30)hadekam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Açtığınız Konu Görüntüleme Başı 0.01 Kuruş
bu sistem çalışmıyor. çalışsaydı kazancım açtığım konu görüntülenme aldığı halde sabit kalmazdı. bunu test etmek için konu açmadım bunca zaman ama 1 kuruş bile artmadı.

görüntülemeden kazanç sağlanması için görüntüleyenlerin üye olması gerekmektedir. dışardan gelen üyeler sayılmamaktadır.

wmaraci
reklam

VrakeJoon VrakeJoon Whatever will be will be. Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Bende bi pm alabilirmiyim.

SMHMedya SMHMedya ◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕ Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik Tasarım Ajansı
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)

Szam adlı üyeden alıntı

Ücretler oldukça az geldi konu başı 0.05 kuruş ve resim şartı getiriyor. Uğraşmak oldukça gereksiz geldi disarıda bir foruma c/p konu açma işi yapsanız 100 konuya en az 10 tl kazanırsınız. Neyse okunma başı para diyor 0.01 fakat bunun içinde kullanıcının siteye üye olması gerekiyor. Yani sitede 438 kişi üye var herkes konunuza baksa ki herkes bakmaz max kazancınız 4.38 tl olacaktır. Bu da kadar emeğe bence verilen ücret çok az biraz daha parasal konular iyileştirirse daha iyi olabilir önerilerim bu yönde insanlar detay isterken bunları göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim ...

(13-09-2017, Saat: 15:30)hadekam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Açtığınız Konu Görüntüleme Başı 0.01 Kuruş
bu sistem çalışmıyor. çalışsaydı kazancım açtığım konu görüntülenme aldığı halde sabit kalmazdı. bunu test etmek için konu açmadım bunca zaman ama 1 kuruş bile artmadı.

görüntülemeden kazanç sağlanması için görüntüleyenlerin üye olması gerekmektedir. dışardan gelen üyeler sayılmamaktadır.

Hocam torrent oyun açmak zorunda değilsiniz ki bilgide paylaşabiliyorsunuz oyun bilgileri ipuçları bence zor olacağını sanmıyorum herhangi bir süre sınırı da yok istediğin zaman gir ac git

• Üyelik 13.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 9 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam girip açmak mantıklı değil diyorum gir aç diyorsunuz 100 konuyu 5 tl ye açtırmayı düşünüyorsumuz ki forumda bu işi en az 10 tl ye yaparsınız resim şartlı olursa en az 15 tl isterler okunma başı para diyorsunuz sitenize üye olanların okuması lazım diyorsunuz ki sitenizde 17 bin üye yok sadece 438 üyeniz var herkes okusa en fazla 4.38 tl para kazandırıcaksınız yazıyı okumadan başka konu açın diyorsunuz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 9 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Siteye üye olmayanların okunma sayısı 0.01 tl sayılırsa sistem mantıklı olabilir ama sadece siteye üye olanların hit sayılması çok garip geldi

yarenersonmez yarenersonmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 13 / 6
  • Ticaret 3, (%67)
Güncelse pm alabilir miyim?

http://elmahosting.com

• Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)

Szam adlı üyeden alıntı

Siteye üye olmayanların okunma sayısı 0.01 tl sayılırsa sistem mantıklı olabilir ama sadece siteye üye olanların hit sayılması çok garip geldi

Kardeşim sana uygun gelmediyse neden konuyu baltaliyorsun işine bak

• Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)

yarenersonmez adlı üyeden alıntı

Güncelse pm alabilir miyim?

Pm gonderilmistir

• Üyelik 13.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 9 / 16
  • Ticaret 4, (%100)

Atom adlı üyeden alıntı

Kardeşim sana uygun gelmediyse neden konuyu baltaliyorsun işine bak

Hocam bana mantıklı gelip gelmemesini eleştirmiyorum siz ucuza işi kapatmaya çalışıyorsunuz her işin bir ederi var piyasayı öldürmek deniyor sizin yaptığınıza benim görüşüm bu ve bunu beyan ediyorum diğer insanlar da neyin ne olduğunu görmesini sağlıyorum şartları kabul edenler çıkarsa onlarla zaten iş yapıyorsunuz

• Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)
devamlı iş sağlıyorum kardeşim ben iki konu açtıktan sonra güle güle demiyorum heralde kimde mağdur olmasın yarın birgün ödeme günü gelince ödememek mi daha iyi sizin için gereken artış ilerleyen günlerde olacaktır. lütfen dahada konuyu baltalamayınız

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al