-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Herkese merhaba arkadalar kendim sıfırdan bir site kurdum özgün yazarak sıfır seo ile 3 k hiti yakaladım sitem 1 yıl 1 aylık gelen hitlerin hepsi direk organik artık tanıtım yazısı almam gerektiğini söyleyen pek çok kişi oldu sitemin hitinin katlanacağı konusunda adsense gelirim ise 3 k hite günlük 20 ile 30 tl arası benim sizlere sorum ise
1 Tanıtım alırken neye dikkat etmeliyim
2 Bilgiustam sitesi ile görüştün tanıtım için büyük para istediler ortalama 400 tl bunu almak mı mantıklı yoksa 20 tl lik tanıtım almak mı
3 Ne kadar süre tanıtım yazısı almalıyım belli bir sınırı var mı mesala 10 tane mi 20 tane mi
4 Ayda yada haftada kaç tane yazı almam gerekli
5 Tanıtım yazısı almam şart mı
Olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarak konu içinde seviyeli tartışmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Galib kimsenin bir bilgisi yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 yıl uzun süre olmuş hitin ve gelirin artması için artık seo çalışmalarına başlamanız lazım.
Tanıtım yazısının sınırı yoktur istediğiniz kadar alabilirsiniz. Başlangıç olarak Ücretsiz alabileceğiniz forumlardan bloglardan vs. almanızı tavsiye ederim.
Tanıtım yazısı alırken yazının seo uyumlu olması ve yazının kalıcı olması çok önemlidir.
Ayrıca backlink çalışmalarına da başlasanız siteniz için çok iyi olur.
İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Hocam 1 yıllık site tabiikide almanız lazım şöyle alın derim mesela hafta da 1 tane sağlam ve sizin sitenize benzer kategorideki siteden alın .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Ya sağlam siteler çok yüksel ücret istiyorum düşük isteyenler neredeyse çöp olmuş genelde incelediğimde çöp sitelerde tanıtımdan başka hiç konu girilmiyor bile forumda böyle örnek baya var
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Alakasız sitelere boşuna para vermeyin derim. 7 vereceğinize 10 verin alakalı ya da en azından link çöplüğüne dönmüş yerler yerine, kendi halinde blogu web sitesi olan arkadaşlardan alın derim. Sitede bu konuda yardımcı olacak çok arkadaş var