WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar Bumerang nedir tam olarak? duyduğuma göre bize oradan teklif geliyormuş biz değerlendiriyor muşuz filan ama demek istediğim şu ben bumerang sitesine girip orada o site üzerindemi makale yazcağım yoksa kendi sitemde makalemi yazacağım? ben girdim Bumerang'a üye oldum sosyal medya hesaplarımı bağladım herşey şuan tamam üyelik tipi Altın yazıyor şimdi ne yapmam gerekiyor? galiba teklif geliyormuş bize neye göre geliyor? bumerang sitesine girip kendim makalemi girmem gerekiyor yoksa benim sitemden kendisimi alıyor nasıl işliyor işler bilenler yardımcı olabilir mi?
LadaVaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende bugün bi sitede gördüm bumerang üyesidir vs merak ettim
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bumerang sistemi hürriyete ait bir sistemdir. Şimdi ben sitemi gönderiyorum oraya adamlar kontrol edip bronz altı yada platin veriyor. Bronz ve altın olursa yazarkafeye yazı gönderemiyorsun. Ancak platin üyelik alırsan yazarkafeye yazı gönderip hit çekiyorsun. Eğer yazın ilgi çekici olursa güzel hit geliyor. Teklif konusuna gelirsek adwords gibi düşün. Bir tanıtım yazısı teklifi geliyor bunu yayınlıyorsun bunun karşılığında 6 tl 10 tl 20 - 40 tl gibi ücret veriyorlar. Ancak 50 TL yi geçince alabiliyorsun. Tabi herkese gelmiyor teklif sitenin iyi olması gerek güzel teklif gelmesi için
1 kişi bu mesajı beğendi.
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenizi platin üyeliğe yükseltmek için mail atın sürekli sitenizi kontrol etsinler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
hocam hikaye boş bir sistem
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Normalde banada gereksiz geliyordu ancak yaklaşık 2 hafta önce başvurdum ve platin üyelik verdiler. Bazı günlerde bumeranga konu paylaşıyorum ve gerçekten iyi hit geliyor. Şuan toplamda 6 yazı paylaşmışım ve her birine ortalama 40-50 arası hit gelmiş. Yeni açılan sitem için en azından iyi bir hit kaynağı olduğunu düşünüyorum. Platin üyelik alırsanız deneyin derim hit artışını göreceksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com