-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sayın Yayıncımız,
AdSense Labs'de 1 yeni, deneysel özelliği denemeye davetlisiniz. AdSense Labs'de, üzerinde çalıştığımız özellikleri bulabilir, test edebilir ve bu özellikler hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
1 yeni lab sizi bekliyor!
Sitenizin içeriği ve performansına göre aşağıdaki lab'i sizin için etkinleştirdik:
Accelerated Mobile Pages (AMP) Otomatik Reklamları
Accelerated Mobile Pages (AMP) Otomatik Reklamları, Google'ın daha yüksek kazanç sağlayabileceğini öngördüğü AMP sayfalarınıza otomatik olarak banner reklamlar yerleştirir. Ayrıntılar ve uygulama kılavuzları için Yardım Merkezi'ne göz atın.
Bu Lab, AdSense Şartlar ve Koşulları uyarınca gizlidir. Herhangi bir zamanda reklam biçimini değiştirme ve/veya iptal etme hakkını saklı tutarız. Bu program beta sürümde olduğu için herhangi bir spesifik sonuç garantisi vermeyiz.
Şimdi Başlayın
AdSense Labs'i kullanmaya başlama
AdSense Labs'i kullanmaya başlamak için:
AdSense hesabınızda oturum açın.
Soldaki gezinme panelinde Optimizasyon'u tıklayın.
Labs'i tıklayın.
"Kullanılabilir Lab'ler" bölümünde ilgilendiğiniz Lab'leri etkinleştirin.
Daha fazla bilgi için Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Kullanan oldu mu kazançlar nasıl ben şuan aktif ettim ve sitemi test ettiğimde amp sayfalarında metin uzunluğuna göre farklı sayılarda reklam gösteriyor. Kazançlar için bir kaç gün bekleyeceğiz sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim sitede de amp var fakat amp sayfalarina reklam ekleyemedim o panel herkeste var mi yoksa kendimiz kodlarin arasina eklememiz mi gerekiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Siz amp kullanıyorsanız kendiniz reklam ekleyebilirsiniz. Ad inserter eklentisi ile kolay. Benim dediğim farklı bir panel google kendisi ekliyor bir bakıyorum logo altında bir bakıyorum yazı içinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben bizzat 6 gündür deniyorum. Önce 3 gün kendi ekledigim kodlar ile denedim. Ama fark ettim ki yazıların uzunluğuna göre 2 3 reklam çıkarıyor. Bende 2 3 reklam ekleyince sayfa reklam içinde yüzüyor. Sonra dedim kendi reklamlarimi sileyim. Onları sildim 3 gündür bu şekilde google labs reklamları ekli. Malesef tiklamalar aşırı düştü. Yarın ilk fırsatta normale döneceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende döneyim en iyisi fena değil gerçi ama. Sticky olarak 320*50 eklersek sorun olur mu acaba gördüm bir kaç sitede
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam benim çok fazla kodlama bilgim olmadığı için deneyemedim. Yanlız şöyle bir sıkıntı doğabilir. Amp sayfalarına eklenecek kodlar özel olmak zorunda. Zira eklediğiniz en basit kodları bile kabul etmeden uyarı verebiliyor.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com