bir sitenin uzantısının önemi yok. com olması com.tr, net, org olmasının önemi yok. Önemi olan sitenin ne sunduğu? (org, edu, ve ülke uzantıları farklı konuları etkiler.)
Söz konusu sitenin ilk sırada çıkması site domainin yaşı ve otoritesinden kaynaklanabilir demek istiyorum.
Söz konusu sitenin ilk sırada çıkması site domainin yaşı ve otoritesinden kaynaklanabilir demek istiyorum.
Asıl mesele bu değil, benim sitemdeki içeriği birebir kopyalayarak (kopyanın içinde benim siteme linkler var) benden sonra yayınlayıp beni nasıl geride bırakır.
Com.tr avantajı nedir? Alan adı ile hiçbir şekilde öne çıkılmaz. Sağlam seo ve kaliteli içerik ve son olarak; kaynak ile birçok sitenin önüne çıkabilirsiniz. Alan adı uzantısının hiçbir önemi yok! Kafanızdan silin şu saçmalıkları...
alexa değerlerimiz neredeyse aynı benim backlinklerim onunkinin neredeyse üç katı ama domain yaşı olarak evet eski bir site olduğu doğrudur.
Sen kimsin ki benimle bu tarzda konuşabilecek hakkı buluyorsun kendinde?
Emin ol senin yaşın kadar .com.tr site kurmuşumdur. Yıllardır bu pazardayım ve yüzlerce site oluşturdum. Türk kullanıcıya .tr uzantısının avantajı çok fazla olmasa da var. Aynı seviyede 2 site arasından linklendirme içerik vs her şey aynı olduğu halde .com.tr'nin üstlerde olduğuna onlarca kez şahit oldum.
Bunun sebepleri kullanıcıların com.tr'yi daha güvenilir bulup tıklaması ve .com siteye oranla daha fazla süre geçirmesi.
AYNI DURUMDA diyorum farkındaysan, sağlam seo ve içerikle çıkılmayacağını söylemedi kimse. Kendi kişiliğinizi yazılarınıza da yansıtmışsınız, gülüp geçtim açıkçası.
İyi günler.
Emin ol senin yaşın kadar .com.tr site kurmuşumdur. Yıllardır bu pazardayım ve yüzlerce site oluşturdum. Türk kullanıcıya .tr uzantısının avantajı çok fazla olmasa da var. Aynı seviyede 2 site arasından linklendirme içerik vs her şey aynı olduğu halde .com.tr'nin üstlerde olduğuna onlarca kez şahit oldum.
Bunun sebepleri kullanıcıların com.tr'yi daha güvenilir bulup tıklaması ve .com siteye oranla daha fazla süre geçirmesi.
AYNI DURUMDA diyorum farkındaysan, sağlam seo ve içerikle çıkılmayacağını söylemedi kimse. Kendi kişiliğinizi yazılarınıza da yansıtmışsınız, gülüp geçtim açıkçası.
İyi günler.
Ayrıca: benim sitemde extra olarak AMP ve SSL var. Nasıl oluyorda benden üstte oluyor aklım hasılam almıyor
Herkese cevaplar için çok teşekkürler