ProSeller Keşke, benim yaşım kadar webmasterlik öğrenseymişsiniz. Belki daha iyi yardımcı olabilirdiniz. Com.tr'nin avantajı olduğunu savunuyorsunuz, zaten ben buradan bilgisiz birisi olduğunuzu öğrenmiş bulunmaktayım. Kısaca, bilgisizliğinizle sizi baş başa bırakıyorum...
Çok yazık, cevap vermeye bile değmezsiniz. Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum :)
Asıl mesele bu değil, benim sitemdeki içeriği birebir kopyalayarak (kopyanın içinde benim siteme linkler var) benden sonra yayınlayıp beni nasıl geride bırakır.
alexa değerlerimiz neredeyse aynı benim backlinklerim onunkinin neredeyse üç katı ama domain yaşı olarak evet eski bir site olduğu doğrudur.
Herkese cevaplar için çok teşekkürler
alexa değerlerimiz neredeyse aynı benim backlinklerim onunkinin neredeyse üç katı ama domain yaşı olarak evet eski bir site olduğu doğrudur.
Herkese cevaplar için çok teşekkürler
Eski site olması ve backlinklerinin çok sağlam olması sizin için büyük bir dezavantaj oluşturuyor maalesef. Özgün içerik tabii ki çok önemli ancak belli bir seviyeden fazla fark varsa Google özgün olmayan içeriği öne çıkartabiliyor. Özgün içerik girmeye devam edin, ara ara tanıtım yazıları almayı da eksik etmeyin. İyi çalışmalar.