arkadaşlar siteye konu eklerken ne kadar özgün yazarsak o kadar hit aldığını biliyorum. Yani sağlık alanında bir makale yazacaksınız seoya uygun yazayım şu anahtarı bu kadar geçireyim diye göbek yırtmaya hiç gerek yok. Makale yazarken ne kadar saçmalarsanız cümleleriniz hatta kelimelerinizin bazıları bozuk olursa o kadar hızlı index alıyorsunuz ve o kadar hızlı yukarılara çıkıyorsunuz o doğrultuda da hzlı hit alıyorsunuz. Bunun için en 200 kelimelik iki üç paragraflık bir yazı yetiyor.

bunu biliyorum ama bunu yapmak zor geliyor. o yüzden sizlere bir soru sormak istiyorum

Film sitemde Özgün bir başlık kullanıyorum .

bu noktada var olan her şeyi silip onun yerine 1 -2 cümle özgün açıklama yazıp bırakmak mı mantıklı (burdaki sıkıntı yetersiz içerik olur mu acaba?

yoksa (filmler botla çekildiği için yeterli film açıklaması da mevcut ) o var olan kopya film konusunun üzerine bir iki cümle eklemek mi daha mantıklı? (burdaki sıkıntı da kopya olma sıkıntı yaratır mı?

üçüncü bir seçenek sunmayın zaten onu bildiğimizi söyledik. Bu var olan iki durumdan hangisini uygulamak daha iyi olur tecrübeleriniz var mı bu konuda?