-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba arkadaşlar.10. sınıf ATL (Anadolu Teknik Lisesi) öğrencisiyim.Bu yılın sonunda dallara ayrılıcaz.Size sorum sizce Veri bölümünümü mi yoksa Web Tasarımını mı seçmeliyim.?
Ek Olarak:ATL olduğumuz için diğer endüstri meslek liselerinden farkımız meslek derslerinin yanında Anadolu liseleriyle aynı dersleride işliyoruz (Sayısal).Web tasarımını az biraz (CSS,HTML,PHP. İhtiyacımı karşılayacak kadar)birşeyler biliyorum.Bundan dolayı Lise 3 ve Lise 4 de üniversite sınavına daha fazla çalışmak için web tasarımını mı seçmeliyim.Kararsız kaldım.Cevabınızı bekliyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Blog Yazarlığı,Grafikerlik,C#
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam dostum,
Bende ATL'yim.Bizde dal seçiyoruz.Çok zor bir durum...
Bizde Ağ işletmenliği ve Veri tabanı var.Ağ işletmenliğini de veriyide seviyorum.
Ayrıca veri tabanı çok zor ama kendini biraz sıkacaksın ve rahatlıyacaksın.
Sanırım veriyi seçeceğim.
Ek:supheli,o konuyu ben açtırmıştım.Bölümler aynı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Blog Yazarlığı,Grafikerlik,C#
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversitede bilişimi seçeceğim için kafam rahat...
Benim aklıma şöyle birşeyde geldi.Ağ işletmenliğine gidersin.Üniversitede veritabanını seçersin.Ama temeli atmak ayrı birşey.
Bizim yazın ağ işletmenliği kursumuz var 2 ay.(Grafik,ağ var içinde) ben bu kursa katılacağım ki hem veride bilgim olsun hemde grafikte ağda bilgim olsun.Yani her ikisindede kendimi geliştireceğim.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Onlar ne biçim bölümler.. bizim zamanımızda sözel , eşit ağırlık ve sayısal vardı.(düz lisede böyleydi)