Merhaba arkadaşlar.

Uzun bir planlamanın sonucu olarak açmış olduğum sporkulturu.net adlı web sitem yayın hayatına başlayalı 1 ay oldu. Sporun tüm yönlerinin incelendiği sitemde fitness-yüzme-pilates ve daha bir çok spor branşı ile ilgili bilgiler bulmak mümkün.

Neredeyse tüm makaleler Seo uyumlu ve ortalama uzunluğu 400 kelimeden aşağı değildir. Tüm makalelerimde okuyucuyu sıkmadan detaylı bilgiler vererek akılda kalan tüm soruları cevaplamaya çalışıyorum. Makalelerimde bir sorun olduğunu açıkcası düşünmüyorum. İsterseniz kontrol edebilirsiniz. Ancak 1 ay geçmesine rağmen siteme Google'dan gelen hit sayısı ortalama 0-3 arası diyebilirim! Şuan için siteme gelen hit kaynağını sadece sosyal medya ve Bumerang oluşturmakta.

Amacım hit kasmak değil ancak yinede daha çok kitlelere ulaşmalıydı diye düşünüyorum. Bunun sebebini anlamış değilim. Henüz 15 gün önce açtığım yine spor üzerine (tek bir konuya özel içerik) başka bir sitemde şuan ortalama 20-25 Google hiti gelmekte.

Daha çok emek, özel uğraşlar, tasarımlar ve zaman harcadığım bu sitemde ise durum bu şekilde. Sorun nerede anlamadım.

Daha önceki tüm sitelerimde All İn Seo kullanıyordum ancak bunda Yoast kullandım. Kurulumunu ve ayarlarını Wpmavi.com adlı sitenin paylaşımından yaptım.

Aslında bu durumu Seo eklentisine bağlamıyorum ancak Yoast'ı daha çok beğenmeme rağmen All in Seo'ya yeniden geçiş mi yapsam diye kararsızım.