aciltavuk adlı üyeden alıntı

seoya uygun makale saçmalığından kurtulun. Googlenin sevdiği en güzel makale doğal bir insan tarafından yazılan makaledir. içinde cümle ve kelime hatası bulunan basma kalıp bir şablonla yazılmayan yer yer devrik cümle eksiltili cümle yer yer sokak ağzınıno lduğu makaleleri daha çok sever. Başlıkta hedeflediğin hit çekmek istediğin anahtar kelimeleri kullanırsın bunu bir kaç defa da konu içinde kullandın mı iş tamamdır.


burdan bir makaleciye 200 300 kelime film açıklaması girdirdim 300 kadar. sıfır siteye azar azar ekledik. yahu hiç mi hit çekmez 300 makale nerden kontrol ettirirsen ettir makaleler full özgün ama nasıl yazılmış biliyor musunuz? basma kalıp bir şablon üzerinde yazılmış. seoya uygun boltlar italikler anahtar kelimeler her b.k var ama 25 30 film eklediğim kopya aitenin bile 300 400 hiti varken bu 300 özgün makale yazılmış sitenin 10 hiti yok. 1000 liraya yakın da para ödedim şerefsize


Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Seo uyumunu sadece anahtar kelimelerin geçtiği, alt başlıkların olduğu yazılar olarak mı düşünüyorsunuz?

SEO uyumu olmadan, Google ne yazdığınızı nasıl anlayacak? SEO uyumlu içerik, tamamen bir bütündür. Buna kullanıcının sevebileceği tarzda yazmakta dahildir.
Demişsiniz ki makale yazdırdım basma kalıp, hit çekmedi. Sizce burda bir çelişki yok mu kardeşim? :)

Çelişki şu ki zaten o yazı SEO uyumlu yazılmamış. Özgünlük farklı bir kategori. SEO uyumlu olması demek, hit çekebilme potansiyeli yüksek demektir. Bununda birden fazla kriteri var.
Yani zaten hit seo uyumlu olmadığından gelmemiş. Basma kalıpla alakalı olma durumu, kullanıcının siteden çıkmasıyla sonuçlanacak bir durum. Şimdi dünyanın en büyük seo forumlarının yöneticileri yalan söylüyor, Google yalan açıklamamı yapıyor?:)

Kardeşim o zaman sen karpuzun faydaları ile ilgili bir yazı yazacaksın, ancak kullanıcı kavunun zararlarını arıyor. SEO uyumu olmadan nasıl bulacak? Sadece 2-3 anahtar kelime ile mi? Sizin %100 özgün dediğiniz yazıları test eden sitelerin tamamı tırttır. Buna en iyi bilineni de dahil. Oralarda basit düzenleme ile özgün çıkarılabilir.
Ayrıca benzersiz olmak ayrı, eşsiz olmak ayrıdır. Orada çıkan benzersiz ve eşsiz kavramlarından bahsediyorum.

Ayrıca burada yazara "şerefsiz" demişsiniz de" adam italik olmasına kadar her şeye dikkat etmiş siz söylüyorsunuz. Özgün olduğunu da söylüyorsunuz. Sizin bazen devrik cümle ya da argo kullanmanız kullanıcıyla alakalıdır. Kullanıcının hoşuna gidecek şey ayrı, arama motorları sonuçlarına etki edecek şeyler çok ayrıdır. Belki sizin sitenizden kaynaklı bir şeydir. Ki anlattığınıza göre adam zaten bildiğimiz SEO kriterlerine göre yazmış. Hit gelmiyorsa bu onun değil, web sitesi sahibinin suçudur. :) Burada ve her yerde aranan en önemli kriterler; Özgünlük, SEO uyumudur. Zaten özgünlükte SEO uyumunun bir parçasıdır. Kullanıcıyı sıkmayacak tarzda olması da.

Mesela içerikte bir cümleyi noktalamadan 20 kelimeden az yazmakta, SEO uyumunun bir parçasıdır. Yazı elverişli ise, her 300 kelimede bir alt başlıkta aynı şekilde bir seo uyumudur. Bunlarda kullanıcıyı memnun etme, sitede kalma süresini artırmaya yönelik İçerik içi SEO çalışmasıdır.

Seo uyumlu içerik, sadece başlığa uy, 4 tanede anahtar kelime gir tamamdır gibi bir şey değildir.