Bu kadar eklenti ile sitenizi yormaya ne gerek var anlamıyorum? 2 satır css kod sadece;

Logonuzun bulunduğu divin class ını veya id sini bulup css dosyanıza şunu eklemeniz yeterli:

Class ile:

.logoclass{
position:fixed;
top:0;
left:0;
}

ID ile:

#logoid{
position:fixed;
top:0;
left:0;
}

top veya left değerlerini arttırarak logonuzun durduğu konumu değiştirebilirsiniz.

id veya class değerlerini nasıl bulacam dersenizde eğer logonuzun üstüne sağ tıklayıp öğeyi denetle diyin. Mouse ile div hiyerarşisinin üstünde gezinerek sitenizde logonuzu kapsayan divi bulmaya çalışın. Logonuzu kapsayan divin id veya classı işinizi görecektir.

Logunun küçülmesi konusunda ise;

$(window).scroll(function() {
var scroll = $(window).scrollTop();
//console.log(scroll);
if (scroll >= 50) {
$(".logo").addClass("minified");
} else {
$(".logo").removeClass("minified");
}

yukarıda sayfanın scroll value si 50 den büyük ise yani scrollanmışsa .logo class lı elemente minified classını ekletiyorum. value 50 den küçük ise çıkarıyorum. Bu js kodlarını sitenizin sonuna script tagleri içinde yerleştirin veya temanızın özel script dosyasının sonuna ekleyin. Ayrıca if koşulundaki 50 değerini arttırıp azaltarak sayfanın neresinde logonun küçülüp büyüyeceğini kontrol edebilirsiniz. Yorum satırı içerisindeki console.log(scroll); kodunu sayfayı denetle kısmının console bölümüne yapıştırıp enter diyin ve sayfayı scrollayın istediğiniz scroll değerine gelince bırakın ve console a dönüp son bastığı ( en sondaki ) değeri alın if koşulundaki 50 ile değiştirin.

Şimdi ise css dosyanıza minified class ı oluşturarak width ve height değeri verin;

.minified{
width:150px;
height:150px;
}

değerleri istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.