lostyazilim
tr.link

etiketlemeler nasıl yapıyorsunuz

7 Mesajlar 1.084 Okunma
acebozum
tr.link

muharremdlmac muharremdlmac WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 164 / 48
  • Ticaret 5, (%100)
arkadaşlar makalelerinizde etiketlemeyi neye göre ve nasıl yapıyorsunuz ben google trend kullanıyorum fakat başlık tarzı çıkıyor ama yazıorum yine bi sorun olur mu

elektronikssl
webimgo

Meta16 Meta16 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ram Ustası
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 3 / 27
  • Ticaret 6, (%67)
Ben şahsen etiketlemeleri nasıl ararım diye düşünüp koyuyorum.Mesela kredi notu konulu makalemde kredi notu öğrenme,kredi notu nedir,kredi notu yükseltme,findeks notu,kkb not yükseltme,kredi notu nasıl yükselir,kredi notu notu notu notu gibi bir sürü şey. :) Yani etiketler saçma olabilir arama motorlarını kullanan çoğu kullanıcı saçma konular ile arama yapıyor sonuçta öğrenmek istediği şeyi bilmiyor :)

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Ya inanın ki bu etiket konusu herkesin kafasını karıştıran bir durum. Şimdi şöyle ki seo uzmanları da ikiye ayrılmış kimisi indeksleryin derken kimisi indexlemeyin diyor. Geçen bununla ilgili bir makale okudum. Makale yazarı indexlemeyin zira o etikete tıklayıp giren kişi hemen çıkacağı için hemen çıkma oranınız düşer bu da sitenin dolaylı olarak zarar görmesi demek oluyor yazmıştı. Dusununce mantıklı geldi. Uyguladım ve çıkma oranım yüzde 1 e kadar geriledi.
Bu demek olmuyor ki etiketleme yapmiyorum. Yapıyorum ama temanın benzer yazılar özelliği çalışması için sadece mini kategori gibi yapıyorum. Örneğin seo ile alakalı tüm yazılara seo etiketini kullanıyorum.
muharremdlmac

kişi bu mesajı beğendi.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

bLaCkReaLiSt bLaCkReaLiSt Hasan Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 213
  • Beğeniler 37 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Max 2-3 etiket yeterli, çoğu zarar..
muharremdlmac

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 164 / 48
  • Ticaret 5, (%100)

Meta16 adlı üyeden alıntı

Ben şahsen etiketlemeleri nasıl ararım diye düşünüp koyuyorum.Mesela kredi notu konulu makalemde kredi notu öğrenme,kredi notu nedir,kredi notu yükseltme,findeks notu,kkb not yükseltme,kredi notu nasıl yükselir,kredi notu notu notu notu gibi bir sürü şey. :) Yani etiketler saçma olabilir arama motorlarını kullanan çoğu kullanıcı saçma konular ile arama yapıyor sonuçta öğrenmek istediği şeyi bilmiyor :)

bazen dedigin gibi yapıuorum bende :)

• Üyelik 03.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 164 / 48
  • Ticaret 5, (%100)

sofu44 adlı üyeden alıntı

Ya inanın ki bu etiket konusu herkesin kafasını karıştıran bir durum. Şimdi şöyle ki seo uzmanları da ikiye ayrılmış kimisi indeksleryin derken kimisi indexlemeyin diyor. Geçen bununla ilgili bir makale okudum. Makale yazarı indexlemeyin zira o etikete tıklayıp giren kişi hemen çıkacağı için hemen çıkma oranınız düşer bu da sitenin dolaylı olarak zarar görmesi demek oluyor yazmıştı. Dusununce mantıklı geldi. Uyguladım ve çıkma oranım yüzde 1 e kadar geriledi.
Bu demek olmuyor ki etiketleme yapmiyorum. Yapıyorum ama temanın benzer yazılar özelliği çalışması için sadece mini kategori gibi yapıyorum. Örneğin seo ile alakalı tüm yazılara seo etiketini kullanıyorum.

tam seo oluyormu bilmiyorum ama çogunu google trende en çok aratılan keilielerden koyutorum :)

• Üyelik 03.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 164 / 48
  • Ticaret 5, (%100)

bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı

Max 2-3 etiket yeterli, çoğu zarar..

zaten aşırıya kaçmıyorum kardeşim