-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaşlar makalelerinizde etiketlemeyi neye göre ve nasıl yapıyorsunuz ben google trend kullanıyorum fakat başlık tarzı çıkıyor ama yazıorum yine bi sorun olur mu
Meta16
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ram Ustası
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
6, (%67)
Ben şahsen etiketlemeleri nasıl ararım diye düşünüp koyuyorum.Mesela kredi notu konulu makalemde kredi notu öğrenme,kredi notu nedir,kredi notu yükseltme,findeks notu,kkb not yükseltme,kredi notu nasıl yükselir,kredi notu notu notu notu gibi bir sürü şey. :) Yani etiketler saçma olabilir arama motorlarını kullanan çoğu kullanıcı saçma konular ile arama yapıyor sonuçta öğrenmek istediği şeyi bilmiyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya inanın ki bu etiket konusu herkesin kafasını karıştıran bir durum. Şimdi şöyle ki seo uzmanları da ikiye ayrılmış kimisi indeksleryin derken kimisi indexlemeyin diyor. Geçen bununla ilgili bir makale okudum. Makale yazarı indexlemeyin zira o etikete tıklayıp giren kişi hemen çıkacağı için hemen çıkma oranınız düşer bu da sitenin dolaylı olarak zarar görmesi demek oluyor yazmıştı. Dusununce mantıklı geldi. Uyguladım ve çıkma oranım yüzde 1 e kadar geriledi.
Bu demek olmuyor ki etiketleme yapmiyorum. Yapıyorum ama temanın benzer yazılar özelliği çalışması için sadece mini kategori gibi yapıyorum. Örneğin seo ile alakalı tüm yazılara seo etiketini kullanıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-