Okeskin ticari bi bekentim yok hocam. Dediğiniz gibi net bir gelir olduğu için kafam rahat birazda. O kahvaltıların tadını çokca aldığım için sürekli özlem duyuyorum köye. :)

ulas2016 Köyde de tasarım ve diğer freelance işlerime devam edeceğim hocam. Şimdilik bize yetecek kadar organik tarımla uğraşmak ve 3-5 tane Saanen (süt) keçisi beslemeyi düşünüyoruz tabi ek olarak tavuk.. :)

Yeninesil44 En önemli sorunlardan biri temiz hava. Bende şehirde yaşamama rağmen çok nadir dışarıya çıkıyorum. Yani sinema, avm, kafeler vs. hiç ilgimi çekmiyor. En büyük hobim her akşam bahçede semaver yapıp laptobumla ilgilenmek, maç izlemek ve aile sohbetleri. Çok sıradan ama gayette yetiyo.

TEKNOATU Benim sistemde bu seneye kadar sizinki gibiydi hocam. Yarı şehirde yarı köyde. Üniversite bitti ve ikinci üniversite okuma hayalimi rafa kaldırdım. :)

csnv5353 Büyükbaş hayvancılığı becerebilir miyiz bilmiyorum hocam :) Ama keçilerden başlamayı düşünüyoruz. Et ve süt ihtiyacımızı karşılamak için.

cwt Maalesef büyükşehirler kozmopolit bir yapıda ve bu benim için iyi değil. Hele ki İstanbul artık kotasını doldurdu ve çok kötü bir yere doğru ilerliyor. Bu kadim şehir başka ülkede olsa nüfusu 7 milyonu geçmez ve beton ormanlarıyla kaplanmaz. :)

ÖmerGünay Hocam evleneceğim kişi de benimle aynı fikirde. Bu kararı almama birazda onun etkisi oldu. Zaten ben gemileri yaktım, evleneceğim kişiye göre şekil almak istemiyorum bu hayatı birkere yaşıyoruz. Bu konuda fikirleri benimle uyuşan bi ton insan vardır. Tabi ki fikirlerimde değişiklikler olabilir ama şehrin beni bağlamadığı gibi köyde bağlamaz. :)

pubhane Bende de sibirya kurdu var hocam :) Maşallah siz de hayallerinizi gerçekleştirmişsiniz hemde şehirden o kadar uzaklaşmadan.

Herkese çok teşekkür ederim. Bu konu benim gibi düşünen diğer insanlara da fikir verecek güzel yorumlarınız sayesinde.