Mağaza adı fantazi tarz
Adından da tahmin edebileceğiniz üzere mağaza fantezi iç giyim üzerine ürün içeriğine sahiptir. Binlerce ürün xml Entegrasyonu ile sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Opencart altyapısı kullanıp lisanslı tema mevcuttur. Ek olarak sizi masraftan kurtaracak birçok modül içinde mevcut.
1 yıa yakın alan adı ve 1 aylık hosting paketi gerekli bilgiler değiştirilerek firma desteğiyle sizin adınıza çevrilecek ve Teslim edilecektir. Alan adı ve hosting veridyen hosting firmasında bulunmaktadır.
Ve tabii ki şu anda Satışa hazır durumda olan ürünlerin tedarikçi firması ile yapılmış olan Anlaşma ve üyelik bilgileri sizin adınıza değiştirilecek ve tamamen size devredilecektir.
Site alıcıya devrildikten sonra ve öncesinde performans ayarları ve teknik kontroller yapılacak Ayrıca satış işlemi olduktan sonra da mağazanın yeni sahibi herhangi bir teknik problem ile karşılaşırsa teknik destek verilecektir!
Arkadaşlar her şeyi düz ve sade bir şekilde yazmaya çalıştım. Siteye girip inceleme yapabilir veya test alışveriş işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. bir tek kurşunla karşılaşırsanız problem olarak düşünmeyin bazı ürünlerin resmi şu anda öne çıkan bölümlerde gözükmemek de . Bu Herhangi bir sorun olduğu için değil bizim xml güncellemesini yapmadığımız içindir. Sitenin Google kaydı da yapılmamıştır çünkü mevcut kategori ağacı veya içerikte farklı yerlerde kişisel Özgün değişimlerde bulunmanız takdirinde şu andaki indeks almış olacak sayfalarınızın çöp URL ye düşmemesini düşündüğümüz içindir.

Lütfen siteyi inceleyin ve cidden almak istiyorsanız bana o zaman özel mesaj atınız!
Fiyat konusunda size şunu söyleyebilirim ki buradan halihazırdaki bu hazır e ticaret sitesinin bu duruma getirmek ve en önemlisi sonrasındaki alacağınız Danışmanlık ve teknik destek hizmetimin yanında Size söyleyeceğim fiyat uygun.