-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese Merhaba, şu sıralar forum sitelerinde(sadece burada değil, her forumda) veya diğer platformlarda SEO hizmeti veren bazı arkadaşlar ve kendini SEO uzmanı sananlar, 10 liraya 20 liraya veya 100-150 liraya Genel bir SEO hizmeti veriyorlar paket satıyorlar.
Benim anlamadığım bu iş nasıl bu kadar ucuz olabilir. Bot ile yapsanız bile bu kadar ucuz olmaz ki zaten kime sorsak 150 backlinki 50 tanıtımı vs. Manuel ekliyor :)
Ha alan var mı tabi ki dolu. 10-20 veya 50 lira gibi bir fiyat ile Genel SEO paketini alan arkadaşlar da siteleri uçacak sanıyor. Ve mağdur kalıyorlar. Bu demek değildir ki ne kadar pahalı o kadar iyi. Benim sadece demek istediğim Genel SEO hizmetini 10,20,50,100 lira gibi fiyatlardan vererek bu işi bu kadar bilmediğinizi belli etmeyin bari. Ya da bırakın adam gibi yapanlar hizmet versin siz başka yere yönelin. Yok illa yapacam diyorsan bari genel seo yapma, mesela sadece backlink sat, sadece tanıtım sat vs.
Yani bir işi yapacaksan hakkını al doğru düzgün yap. İnsanları kandırma.
SEO hizmetleri/paketleri alan arkadaşlara da şöyle bir önerim var. Arkadaşlar böyle komik fiyatlarla Full/Genel SEO yapıp üstlere çıkamazsınız. Bu iş adım adımdır. Parça parçadır. Mesela yeni site için ilk hafta tanıtım yazıları satın alırsın, sonrasında backlink alırsın vs. ondan sonra farklı farklı yerlerden yine parça parça hizmetler/paketler alırsınız. Böyle ilerlersiniz. Yine de genel bir çalışma isterseniz ayrıntı döküman isteyin, hizmeti iyice araştırın.
Sizin de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Herkese iyi forumlar.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Kodnova (25.08.2022 03:16)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız hocam ne yazık ki iki adet meta kodu eklemeyle seo yaptıldığını veya backlink vererek üst sıraya sahip olacağını sanan bir çok insan var ve piyasayı düşürüyorlar.
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Herkes seocu olmus meger ne cok seo uzmanimiz varmis yahu :) aslinda bunu ben yazacaktim benden once davranmisin 10 20 tl ye seo satisi yapan var komedi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
geçen hatırlıyorum biri konu açtı bir adam sıralamada neden yüksek diye altta herşeyi bilen seocu kardeşimiz hemen ilk iş backlinklere bakılır dedi yani adam seoyu sadece backlink olarak görüyor:) çoğu piyasanın böyle backlink sadece %10 etkiler oda ilgile yerden alırsanki seocularda çöp sitelerden genelde alırlar.
TNT
Aforizmalar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Onlar SEO hocaları değiller DOLADIRICILAR olarak literatürdeki yerlerini alıyorlar..
Ama iyi ki varlar.
Onlar olmasa bizlerin değerini kim bilebilir ki :)
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bunda takılacak bir şey yok. Satıcılar da çoluk çocuk, alıcılar da. Birisi, size onu ilk sayfaya getirmeniz için 100 lira veriyorsa, alın. O adamı dolandırmak haktır :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu şekilde iş yapanlar yüzünden bu iş alanı yavaş yavaş bitiyor bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çöp blog linkleriyle sosyal profil paketleriyle yükselceğini sananlar eski yerlerini kaybediyorlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Her sektörde hiç bilmeden ama her işten anlayan ve bu işi küçük rakamlara yapan insanlar mevcut.
1 kişi bu mesajı beğendi.