Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Öncelikle Merhaba arkadaşlar
Reklam yerleşimi konusunda kesinlikle diğer insanların görüşleri alınarak yapılması gerektiğine inanıyorum özellikle temayı kendiniz tasarladıysanız :) sizce
Bilgeyazar reklam yerleşimi nasıl ne yaparsam daha iyi bir kazanç elde edilebilir ? sayfa gösterimim çok iyi olmasına rağmen tıklamam yok denilecek kadar az belki ben çok klasikci bir reklam yerleşimi izliyorumdur ? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
new adam diye bir eklenti vardı. Mesaj içine reklam yerleştirebiliyordun. Onu dene bi istersen.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
tema bence adsense için uyumlu neden derseniz temada öyle kesin çizgilerle belirlenmiş tablolar yok bu yüzden bence öncelikle ana sayfada yazıların altlarına devamını gör butonu ekleyerek ve bu butonuda reklamla aynı renkte ekleyerek yerleşime başlayabilirsin umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Bizim yerleşimlerde yaptığımız en büyük hata tıklamadan uzak bölümlere reklam koymamızdır.
ayrıca yan menüde koyduğun reklamı muhakkak text reklam olarak eklemelisin. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Başlıkları kısaltma yapmayin
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Şuan Yazıların içerisinde Sitil doyası ile şekillendirdiğim bir adet 350x reklam mevcut hocam. yani bu eklentiyi kullanmak sanırım gereksiz olcaktır :rolleyes: Teşekkürler yorumunuz için
wordpressman adlı üyeden alıntı
tema bence adsense için uyumlu neden derseniz temada öyle kesin çizgilerle belirlenmiş tablolar yok bu yüzden bence öncelikle ana sayfada yazıların altlarına devamını gör butonu ekleyerek ve bu butonuda reklamla aynı renkte ekleyerek yerleşime başlayabilirsin umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Bizim yerleşimlerde yaptığımız en büyük hata tıklamadan uzak bölümlere reklam koymamızdır. ayrıca yan menüde koyduğun reklamı muhakkak text reklam olarak eklemelisin. Kolay gelsin.
Kesinlikle doğru bir yaklaşım :) bunu mutlaka göz önünde bulunduracağım teşekkürler :)
Pardon, Forum kurallarına aykırı bir durum olduğunu bilmiyordum :)
Arkadaşlar ek olarak Logo yanı reklamyerine bunu kaldırıp Menünün tam altında 768x reklam koymayı düşünüyorum bu konuda da yorumları alabilirsem sevinirim :) herkeze çok teşekkürler
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.