27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Güzel yöntemmiş. Acaba ceza ödemeden Avea'dan Vodafone'ye nasıl geçebilirim bilen var mı? 2 yıllık taahhütüm vardı, bozarsam 180 TL cezası var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Türkiye kurumlarında ve en çokta ISP sağlayıcı ve operatörler de gördüğüm rezilliği hiçbir ülkede görmedim.
Yabancı olduğum için bilip, bilmeden 2 yıllık anlaşma yaptırmış TTNET bana. Oysaki Türkiye de oturma iznimin geçerlilik süresi sadece 1 yıldır. En son 3 ay önce de ev adresimi değiştim tam 31 gün sonra (7 kez ofise gittikten, 7 kez aradıktan sonra) yeni adrese interneti taşıdılar ve taşıma ücretini yansıttılar faturama. Oysaki 7 günden fazla geçen süre için taşıma ücreti alınmamaktadır. 31 gün internetsiz kaldım, 80 TL TTNET faturası ödedim ve 100 TL ödeyerek Turkcell den internet aldım. TTNET çağrı merkezini arayıp şikayetimi bildirmek istediğim de kız bana boşuna şikayet yapma onsuzda bir sonuç alamazsınız dedi. En son geçen hafta gidip aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum dediğimde geri kalan 13-14 ayın cezasını ödememi istediler. Bu olaylar Turkcell ve Vodafone ile yaşadığım olayların yanında hafif kalır...