Tek senin sitende sorun yok. 18.000 konu vardı. 2 ay geçti 4.000 index aldı. Spam düştü. 0 İndex düştü. Tüm konuları silip gerekenleri bıraktım. 2.500 konu var. 450 index duruyor. Sabit... :/
Ayrıca şöyle diyeyim. Googlewebmaster fazla kurcalama ben 1-2'de bir sitemaps ekle cıkar cartcurt girip bakmalar yapıyordum. İçine ettim. Yani hiç oynamayın. Sitemaps ekle bir daha kurcalama :D zamanla index alır.
Birde google botları girmeli. Yani dış "follow" bulunmasın. Ayrıca sitelere yorum olarak sitenin link bırak. 3-5 bot sitene yönelse bile yeterlidir.
Ayrıca şöyle diyeyim. Googlewebmaster fazla kurcalama ben 1-2'de bir sitemaps ekle cıkar cartcurt girip bakmalar yapıyordum. İçine ettim. Yani hiç oynamayın. Sitemaps ekle bir daha kurcalama :D zamanla index alır.
Birde google botları girmeli. Yani dış "follow" bulunmasın. Ayrıca sitelere yorum olarak sitenin link bırak. 3-5 bot sitene yönelse bile yeterlidir.
tamam dostum zaten bugun adamın teki sitemapını güncelle demişti onu yaptım sadece o kadar zaten bugun fark ettim birde eski sitemapım beklemede yazıyordu o düzeldi suanda dizine eklendimi öle bişey diyor