MesuT yani ben türkneti aramıştım alt yapı kontrol için bi başka bir şey söylüyor diğeri başka bilgi alacak birine ulaşmak zor oldu , kullanan arkadaşlarım var bazıları kesintilerden şikayetçi akk kaldırdılar çok iyi fiyatlarıda çok uygun upload hızları kötü arkadaşım upload hızı yüzünden oyun oynayamıyor sizin yaşadığınız olayda saçma hatırladığım kadarıyla internet hizmetleri 2 gün içinde çözme zorunluluğu var btk da isterseniz bi araştırın

evet süperonline da sıkıntılı hiç bi firma sıkıntısız değil ki ben kendi modemimi router olarak kullanıyorum çünkü verdikleri modem iyi değil hat olarak muazzam pahalı ben avea aile paketi kullanıyorum 15 gb internet sınırsız sms 5 bin dakika konuşma 120 tl veriyoruz 5 hat aynı anda kullanıyor zaten 3 tanesi interneti kullanmadığı için 2 kişiye 7,5 gb internet kalıyor aynı paketi türcellde yapamıyorsun farklı paket alsan 200 tl yi geçiyor 5 kişi için süperonline dönecek olursak hizmet olarak güzel firma ama fiyatları çok fazla aldığım hizmet fiyatına yurt dışında 1 gbit internet alırdım hemde simetrik