Kardeşim ben senin iyiliğin söylüyorum. İllegal işlere girme diyemem keyfin bilir ama yapıyorsan gizli yap. Mesela whois bilgileri açık telefon numarası gözüküyor.

Eğer siten için yardıma ihtiyacın varsa ...siteme sağ sol reklam alanı yaz.... site adresi verme, yardımcı olmak isteyenlere pm den ver. Çünkü birisi şikayet ederse seni, başın ağrıyabilir.

Eskisi gibi yurt dışında yaşıyorum diye bahane kalmadı. Beinsports avrupa'da da yayın yapıyor. Sonuçta o şirketin telif hakkına giriği için mesela Almanya'da da yaşasan oranın polisi gelir evini ziyaret edebilir.

Yaşım 17 bir şey olmaz diye de düşünme, Avrupa'da çoğu ülkede reşit olma yaşı 18 değil 16'dır. Yani o ülkenin kanunlarına göre reşit sayılacağın için para cezasıyla yırtamazsın hapis cezası var.

Dediklerim sana komik gelmesin uzun bir süre yayın yaparsın hiç bir şey olmuyor dersin bir özgüven gelir bir şey yapamazlar diye düşünürsün. Bir gün mahkemelik olursun o zaman pişman olursun. Ben senin iyiliğin için uyarmak istedim. İster dikkate al ister alma.