-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ahmet ben sana kendimden örnek vermek istiyorum ; sözel bölüm öğrencisiyim matematik orta öğretimden beri 1-2 notlarındaydı lisede 0dan yukarıya hiç çıkamadım lise 2. sınıfa geçerken sözel bölüme zor kötek yazıldık tabi kafama sonradan dank etti çalışmak herneyse çalıştık lise 2 de lise 2yi sıkıntısız bitirdik lise 3 lise 4 de lise2den kalmalarla bitirdim. haa gel gelelim işin gerçek yüzüne... şuan sözel mezunuyum ve beni ömür boyu ayakta tutacak bir meslek göremiyorum... öğretmenlik dersen yapamam... tek çarem polisliğe atanmak bu benden bir örnek... seni ömür boyu ayakta tutacak bir mesleğin olduğu bir bölümü yaz gözünü korkutanlara hiç bakma emin ol çalışınca herşey oluyor la hiç yapamadın en fazla derslerden sonra bir tekrar yap ite kakalaya bitirirsin liseyi hertürlü gözünü korkutma lise ne ? liseyi her türlü bitirirsin ;) önemli olan şu ygs sınavı herşeyi geç
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
e** c**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nereyi seçeceğin sana kalmış, kendi yeteneklerin ölçüsünde tercihini yap derim.
Sadece 'sayısala git rahat et' diyenler için bir cevabım olacak. Ben 10. sınıftayım ve sayısaldayım. Sınava girdiğimde sayısalı da yapmak için bu sene sayısala gittim. Seneye ise eşit ağırlığa geçeceğim. Sözel için bir şey diyemem ama eşit ağırlıkta bir şey olamazsın olayı çok yanlış.
Bir kere, en geniş meslek aralığı eşit ağırlıkta. (hukuk,kamu yönetimi vs) ve bu alandakilerin gelir düzeyi sayısal mesleklere göre fazla. Ben, sevdiğim için hukuk istiyorum ve ilgin varsa sana da tavsiye ederim.
Katsayının kalkmasıyla birlikte sayısal biraz daha avantajlı oldu gerçi. Ama yine eşit ağırlık derim, hem okul hayatın boyunca kafan rahat eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İmam olacaksın Ahmet işte neyin seçimini yapıyorsun ki :P
ugur
Lorem ipsum...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 sınıf fen kolej öğrencisiyim ancak daha kararımı soran olmadı :)
http://oguzhans.com
ugur
Lorem ipsum...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nse bence sen su sakarya un. sertifika kurslarına git kayıtlar dolmadan
http://oguzhans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Sayısal göründüğü kadar zor değil. 10.sınıf sayısalım notlarım genellikle 3-4. Ama okula kitapsız deftersiz gidiyorum.Disiplin suçlarım falan var.Yani ben bu halimle bu notları alıyosam sen uçurursun kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Git ailenle hocalarınla konuş seni sadece sanal yollu tanıyan insanlarla geleceğine karar veremezsin ya.