-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba,
AliciaYapimSitenizin teması güzel fakat, eksikler illaki var, logo pek iyi sayılmaz. Özellikle kalitesi kötü durumda.
Nekadar çok film paylaşırsanız ve ne kadar çok reklam yaparsanız okadar iyidir sizler için. Sitede kalma süreleri 1dk 23sn. Olduğunu görüyoruz. Pek sağlıklı değil hemen çıkma oranıda çok fazla yani film izleyen olmamış daha sitede diyebiliriz. Ekitet de max 3 adet her film için özel olarak eklemelisiniz.
Hemen olmayacaktır bu işler zaman ve sabır gerektiren bir işlemlerdir. Hedeflediğiniz yolda devam ediniz başarılı olacaksınızdır.
Optimizasyon hizmeti olarak sizlere makul fiyata kalıcı olacak sunabilir ve backlink, tanıtım yazısı kaynaklarını ücretsiz hediye edebiliriz.
Logoyuda ücretsiz yapmaya çalışırız.
www.nettacompany.com.tr/wordpress-optimizasyon
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo & Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Tema gayet başarılı sadece logo yenilenmeli
2 adet tag oluşturmanız yeterli
Alexa sıralamanız kendiliğinden başlar herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok sitenize içerik girmeye önem gösterin
Yoast seo daha kapsamlı onu kullanmanızı öneririm
Seo ve reklamcılık konularında profesyonel olarak yardımcı olabilirim özel mesaj atmanız yeterli
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Logo text Bulanık. Kalitesini yukseltin bence.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
hocam sitenin teması baktığımız zaman aslında çok güzel fakat sitede biraz dolaştığım zaman her şey gözüme gözüme girecekmiş gibi çok büyük geliyor onu anlayamadım tam olarak,
sitenizin logosu çok sönük kalmış biraz daha geliştirilebilir.
Birde hevesinizi kırmak istemem ama Allah kolaylık versin film sektöründe çok büyük oyuncular var
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Günde 10 adet film eklemeniz yeterli filmleri el ile ekleyin bot ile çekmeyin, Maximum 4 adet etiket olmalı 2-4 arası etiket idealdir.
Bende sitemi açalı 25-26 gün oldu ilgilenemedim film eklemeler aksadı (Ev taşıyordum.)
80Klık kelimede 4. sıraya kadar geldim Full film izle kelimesinde 10-15 Arasındayım günlük hit dün 200dü bu gün +350 bekliyorum.
Sitede anlık 6-7 kişi oluyor :)
Film eklemekle kalmayıp önce iç seo sonra sağlam dış seo yapmalısınız, bilginiz yoksa seo için 4-5bin TLyi gözden çıkarmazsanız çok iyi yerlere gelebilceginizi düşünmüyorum. (Min 10k hit hedefim)