Being adlı üyeden alıntı

Eğer yanılmıyorsam ben bu çakala daha önce denk geldim. Bu senenin başında iPhone 5s ile iPhone 6 arasında bir tercih yapmam gerekiyordu. O sırada sahibinden'de dolanırken bu elemana denk geldim. İsmi hatırlamıyorum ancak o "Hoşğeldiniz" yazısına baya takılmıştım.

Normalde o zamanki fiyatıyla sıfır iPhone 5s fiyatına sıfır iPhone 6 satıyordu bu arkadaş. Tabii hal böyle olunca beni bi' kıllanma tuttu. Adres yine Silivri'de bir yerdeydi. Mesaj yoluyla görüştüm, her şey iyi güzel.

Dükkanın tam adresini istedim, parayı yatırın biz size kargoyla gönderelim hem kargo ücretsiz diye ağız yaptılar. Ben de iyi madem ilanın üzerine komisyon koyarak GET açın alayım dedim. Sonra yok GET açamıyoruz diye bahane ürettiler. Ben de adresi verin o zaman arabam var zaten yakınım ben o tarafa deyince bir daha da cevap gelmedi.

Zaten bu olaydan ben baya kıllanmıştım, bir daha da mesaj falan atmadım. Mağduriyeti olan arkadaşa geçmiş olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor. Yalnız bu zamanda nasıl böyle bir yanılgıya düşebiliyor onu da anlamış değilim. Hatalar ders çıkarıldığında hayırlara vesile olabilir, umarım bu da onlardan biri olur. Tekrardan geçmiş olsun.


MaximusTR adlı üyeden alıntı

Hellformenblack adamın ismini googla yazınca yaptığı **************lıklar ortaya çıkıyor ve bu adam cep telefonu üzerinden yürütüyor bu işi. Diğer kurbanlara da dükkan resimleri falan atmış. Ayrıca Silivri'de yaşamaktayım ancak kavalı bir köy adres büyük ihtimal sallamadır.



hocam sende hangi resimler mevcut peki silivride taniklarin varmi peki