https://www.payumar.com/
Bankalar ile tek tek anlaşmanıza gerek kalmadan, PAYUMAR'ın anlaşma sağladığı kredi kartı markalarının sanal posuna kurulum, yıllık ücret ödemeden ve ciro taahhütü vermeden sahip olabileceğiniz online tahsilat sistemidir.
Hiç bu kadar kolay olmadı !

Hızlı kurulum ile ödeme alın
İnternet sitenize özel olarak hazırlanacak bir bağlantı adresi ile ortak ödeme sayfasına müşterilerinizi yönlendirebilirsiniz. Teknik altyapı Payumar tarafından sağlanmakta olup başvurunuz onaylandıktan sonra 5 dakika içerisinde çok hızlı bir şekilde müşterilerinizden tahsilat yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sistem teknik altyapı maliyeti gerektirmediğinden internet sitesi olan küçük işletmeler tarafından tercih edilmektedir.

Tek Tık ile Ödeme

Müşterilerinizin kredi kartı, müşteri kartı, banka kartı gibi tüm kartlarını teknolojik ve güvenli bir uygulamanın altında toplayarak hızlı, kolay ve keyifli bir ödeme deneyimi yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Payumar, 100% Marka Bulut'un iştiraki olup BDDK’nın 11 Şubat 2016 tarihli 6732 sayılı kararıyla, 6493 Sayılı Kanun çerçevesinde faaliyet gösteren MOKA ÖDEME A.Ş. lisanslı bir elektronik para kuruluşudur.