Dün 18.39 da bir mail gelmiş Buyrun:

HaberYazılımı.com ve Adhood işbirliği ile HaberYazılımı.com tarafından tüm içerik sahiplerine önemli bir proje başlatıldığını duyurmak istiyoruz. Ulusal ya da Yerel Medya Şirketi, Gazeteci, İçerik sahibi olan herkese ücretsiz haber yazılımı sunmaya başladı. Hem haber yazılımı, hem hosting herşey ücretsiz. Hiçbir bedel ödemeden profesyonel bir haber sitesine hemen sahip olabilirsiniz.
Referansları arasında güçlü ve köklü medya şirketleri bulunan HaberYazılımı.com'un referanslarını sitesinden hemen inceleyip, siz de onların arasına katılabilirsiniz.
Başvuru için : www.haberyazilimi.com


Kampanya Koşulları:

1. REKLAM ALANLARINDAN GELİR ELDE ET!
Site içerisinde adhood ® 'a ait 3 tane reklam alanı bulundurulmalı. Adhood ® aracılığı ile sitenize binlerce reklamvereni reklamları yayınlanacak ve bu alanlardan gelir elde edeceksiniz. Sitenize ait adhood ® da bir üyelik açılacak, gelirlerinizi online görebileceksiniz.

2. DİĞER REKLAM NETWORKLERİNİN REKLAMLARINIDA YAYINLAYIN!
adhood ® dışında siz de kendi sitenizin diğer reklamlarını satabilir,isterseniz diğer alanlarda Google vb. Reklam networklerinin reklamlarını yayınlayabilirsiniz. Google haricinde diğer reklamların yayınlanması için ücretsiz olan adhood ® pubsever kullanılır.

3. SABİT LINK ALANI
Her sitede sabit linkler alanı yaratılacak ve maksimum 5 tane sabit link alanı adhood ® tarafından kullanılacak.

4. ADVERTORIAL REKLAM
Her gün bir tane olmak üzere adhood ® manşet ve haber alanlarından bir tanesini advertorila reklam alanı olarak kullanılabilir.