TTNet berbat. Burada kimse TTNeti övmesin. Eğer bir yerde tüm yetkiler bir kişinin elindeyse o kişi yan yatar herkes de onun ağzına bakar. Bu böyledir. 5 ay oldu Örnek Mahallesindeyiz. Gelen gelebilir kapım açık. Hala internet bağlayacaklar. Adamların yapacakları şey şu>Gelecekler 1 saat kazı yapacaklar, içerisinden boru ve kablo geçirip içerideki 8 kabloyla birleştirecekler. Ama bunu yapmıyolar. Neden? Çünkü tekler. Devlet sadece bunlara kazı izni veriyor. E hal böyle olunca da durum da böyle oluyor. Milleti beklete beklete iş yapıyorlar. Kimse TTNet çok iyi demesin. Ayrıca 3,7 GB Lık dosya 7 dakikada inemez. 7 dakikada inmesi için gerekli olan hız: 7x60=420 saniye 3,7 gb=4454 Mb 4454/420=10 mb 10 mb içinde 80 megabit hız gerekir. 24 megabitle indirilmesi imkansızdır. İnşallah gelecekler. 5 aydır bekletiyolar.

Buna ek olarak TTNetin yaz kampanyasından 2 aylık internet bağlattık geçtiğimiz yaz. 145 TL civarı bir ücreti vardı. Yani bize denilen öyleydi. 1 ay sonra aradılar. 280 TL borcunuz var dediler :))). Hayatımda bu kadar eğlenmemiştim. Bir firma bu kadar mı kötü bir hizmet sağlayabilir. Daha sonra şikayet dilekçesi milekçesi tamam hata bizde dediler 145 TL dediler olay kapandı. Pardon olay kapandı sandık. Daha sonra 2 günde bir interneti kesip borcunuz var demeye başladılar. Arıyoruz açıyolar borcunuz yok tamam pardon bizim hatamız diyolar daha sonra bir daha. En son tamamen kapattılar. Biz aradık yok sizin modeminiz arızalı dediler. Ekip yollayalım ekip gelme parası 30 TL. Çünkü özel bir ekip. Yaptıkları işe de ayrı para vereceksiniz.

E tabi çıldırdık. Saydık: Sizi bütün tanıdıklarımıza söyleyeceğiz, kimse sizden hizmet almasın. Bu yaptığınızı onlara da yapmış olmayın. Kimse size bir lira para vermesin dedik. 5 dakika sonra internet geldi. Ben böyle bir şey hayatımda görmedim.

TTNet PİŞMANLIKTIR...