Dorebar Öncelikle kıymetli vaktinizi ayırıp bana bilgi ve ilham verdiğiniz için teşekkürler. Dediklerinze kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. mesajınızda herhangi bir art niyet göremedim ve size tekrar teşekkür ediyorum.

Öncelikle ben bu projeye 3 ay önce karar verdim, ilk forum tecrübem olacağı için biraz da heyecanlı ve hevesliyim açıkcası. dediklerinizin hepsini çok düşündüm ve kafama yazdım zaten daha önce. ne yapılacağını ne yapılmayacağını öğrendim diyebilirim.

İlk forum girişimim olacak aslında biraz tecrübe edineceğim diyebilirim. ileriki zamanlar da site analiz araçları vs gibi şeyleri ekleyeceğim. ekip işine gelince şuanda zaten ekip oluşturma çabası içerisindeyim. 3 ay gibi bir sürede çok düşündüm ve atacağım adımlara tek tek karar verdim.

Her insanoğlu bir şeye heveslenir ve yapmak ister bilirsiniz. ben bu işe gönül verdim ve çok ama çok düşündüm gerçekten. ilk etapda başarısız olabilirim tabiki. fakat kendimi geliştirme aşamasındayım şuan da.

Değerli vaktinizi ayırıp ilgilendiğiniz için tekrardan teşekkürler. Başarılar diliyorum sizede.