Merakımdan sormak istedim yaklaşık 1 senedir belki daha fazla süredir sistem güncelleniyor diyor kaldı öyle. Nedenini bilen var mı? Başka yerden mi yayın yapıyorlar?

Cevap Bahadır Sezer den

Herkese Merhaba,

Cesur.net 18 sene önce başladığı hosting sektöründe Staminus firmasının uzun yıllar Türkiye satış ve teknik sorumlusu olarak görev yaptı. Staminus firması Softlayer firmasının eski sahibi tarafından satın alınarak yeni nesil bir güvenlik firması kuruldu. Cesur.net kendi sermayesiyle Türkiye yatırımlarını 3 sene önce gerçekleştirdi.

Geçen bu süre zarfında Türkiye yatırımlarında Verilerini ve müşterilerini önemseyen güçlü müşterilerine kesintisiz ve yedekli hizmet vermeye devam etmektedir.
Cesur.net network çözüm ortaklığı yapan bir firmadır. Hizmetleri arasında dedicated, cloud server, storage, gre tunnel gibi ihtiyaca yönelik çözümleri bulunmaktadır. Bu hizmetlerini proje odaklı gerçekleştirmektedir. (web hosting satışı yoktur.)

Stratejik olarak yurt dışı projelerimize ve servislerimize ağırlık göstermekteyiz. Sitemizi merak ettiğiniz ve bize ilgi gösterdiğiniz için sizlere minnettarız. Sitemizin ne zaman aktif olacağı konusunda süre veremiyoruz : )

Verdiğimiz kısa bilgi umarım sizi mutlu etmiştir. Saygılar.

Bahadır SEZER