-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar hocalarım öğrenci adamım aylık 2 adet site satsam :) bin bir takla atıyoruz malatya da yaşıyorum malatya web tasarım kelimesinde lidere olmak istiyorum uyumlu domain olarak malatyawebtasarimi.com u aldım sizce liderlik bende olabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Olabilir cok iyi alanadi almissin kardrsim hayirli olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende malatyada yaşıyorum da. Yaptığınız yanlış malatya için web tasarım yapılabileceğine inanmak. Zamanında bu işi yapmaya çalıştım. Bir hosting şirketi açtım. Malatya esnafına gidip de ben web sitesi açıyorum şöyle faydası var böyle faydası var diyince adamlar bizim facebook sayfamız var diyorlar.
Yani demek istediğim malatya insanı bu konuda ileri düşünceye sahip değil. çok fazla müşteri bulacağını sanmıyorum.
6 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah yardımcınız olsun. Zamanında bende yedim Malatyada bu işlerden emek. Umarım başarılı olursunuz. Malatya piyasası gerçekten zor. Rekabet edecek bir iki firma var. Onlara da insanlar sanki süper yapıyorlarmış gibi bakıyorlar. Uzun zamandır malatya piyasasından uzağım. Bu işleri bıraktım. Demek malatyalılar sonunda akıllanmaya başladılar.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Domain adınız uygun ancak yapacağınız çalışmalara ve rekabet edeceğiniz firmalara göre değişir. Yani domain adresi xxxxx123.com olan bir site bile anahtar kelimesinde sizin önünüze geçebilir. Burada unsur domain değil yapılacak olan çalışmalardır. Ancak domain adınızın anahtar kelimenizle aynı olduğu için bir adım daha öndesiniz.
Yapacağınız dış link çalışmaları , kategori ya da sayfa bazlı olarak değil direk site adresiniz olarak hedefleyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteyi açtıktan sonra minimum 6 ay sabırlı olursanız birşeyler yapabilirsiniz hocam isterseniz iletişime geçin birkaç öneride bulunayım rakiplerinizin analizinizi yapayım çok kısa az buçuk ne yapmanız gerekiyor çıkar
1 kişi bu mesajı beğendi.