CivanDemir adlı üyeden alıntı

FragmanOtesi. Com
FRAGMAN ÖTESİ - fragmandan fazlası sloganı ile sadece fragman değil daha detaylı bilgiler vererek dolgun icerik sunarak kullanıcıya daha iyi hitap edebilirsin. Şu soruyu sormalı; kullanıcı neden youtubedan değilde sitemden izlesin?

Teşekkürler, haklısınız. Önerdiğiniz domain'den ilk etap da yola çıkarsam çok zor olacaktır benim için. Çünkü içerik olarak biraz da portal gibi yada onedio tarzına kaçmam gerekecek (en azından şu an öyle bir algı oluştu bende). Ben şöyle ki filmlerin fragmanlarını yayınlarken sunarken, film hakkında da özet tarzında bilgiler sunmayı düşünüyorum. Bunun haricinde ne yapılabilir açıkçası pek düşünemedim. En azından ilk aşama olarak bilemedim, sonra ki aşamalarda geliştirilebilir bir şeyler yapabilirim yapabiliriz diye düşünüyorum.

samdilli adlı üyeden alıntı

Merhaba, bende beğendiğiniz domaini almak isterim. Çorbada tuz olsun bizde sevaptan nasiplenelim.

Çok teşekkürler, ben şu an o kısmı hallettim. Tema kısmını da bir kaç mesaj önce belirttiğim tema olarak alımını yapacağım bugün inşallah. Logo için dilerseniz daha sonra sizinle iletişime geçebilirim. Tema, domain tamam diyebiliriz. Vds için de bir arkadaşla görüşücem fiyat da bir şey yaparsa onu da ben halledeceğim. Gönlünüz de kalmasın diye logo olabilir, diğer sosyal medya kapak vs işlerini de ben halletmeye çalışacağım.