EasyWorD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletme Elektrikçisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim blospot sitem var ve alexa degerleri , google pr degerleri yüksek ben domain almak istiyorum. Domain yönlendirme yaptıgımda bu degerler gidecek degil mi ? bu sorunum var pr , alexa degerleri hepsi gidicek degilmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer domaine geçiş yaparsan domain sıfır olduğu için bütün değerlerin sıfırlanıcak index almanda zaman alabilir bu aralar googlede sorunlar var benden söylemesi.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
EasyWorD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletme Elektrikçisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler destek oldugunuz peki domain almıyacam böyle devam nasıl olsa günlük 450 kişi'yi geçiyor tekil :) boşuna ziyan etmiyelim blogu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bloggerın sitelere el koyması mümkün değil, değil mi:)
cografyahane.com
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
ben de geçiş yaptım 2 ay içinde alexa arttı ve dengeler yerine oturdu.İndex alma 1 ay içerisinde halloluyor.Sana tavsiyem 2 ayı gözden çıkarabilirsen bu işe geç ya da yönlendirme yap ama muhakkak kendi domainin kullan
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
domain kullanmak herzaman avantajlı... bence tmm hit kaybı yaşıyorsun sen 450 hit e düsünüyorsun ben 4-5 k hitle domaine geçtim ha pisman oldummu oldum ama 2-3 ay içinde herşey daha güzel oldu blogumla domain adım farklı benim istegim markalasmaydı... oda cok güzel oldu herkes artık googlede sitemin adını arıyor... ama yinede kendi bilecegin iş bloga el koyması mümkün benim 3-4 blog gitti öyle spam blog diyo lap siliyo geride vermedi gitti öyle..
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.