kardelenkurt adlı üyeden alıntı

aslında bana da lazım ilan sitem var mobil uygulama yaptıracağım gsm doğrulama olsa güzel olur

Wordpress alt yapısı kullanıyorsanız yapabilirim iletişim bilgilerinizi PM atabilirsiniz.

AtakanAteş adlı üyeden alıntı

GokhanKara Böyle bir hizmeti (SMS) kimse ücretsiz vermez zaten ben hazır alt yapı olarak söyledim senin ticaretini baltalamak değil amacım ekletinin pro sürümü burada.

Benim ticaretimi baltalama olayı yok ben ticaret yapmıyorum, bu işi yapabileceğimi yazdım. SMS hizmetini SMS bayilerinden satın alınması gerekiyor ve verdiğiniz SMS sistemi hala kontrol edilebilinir değil hala link bırakıyorsunuz.

Daha önce kullandınız mı ? Eklenti geliştirilebilmeye müsait mi ? Benim yapacağım sistem her üyeye özel olarak işleyiş gösteriyor. SMS giriş sonrası belki müşteri SMS ile bazı şeyleri onaylatmak isteyecek o zaman o eklenti bunu karşılayabilecek mi ?

Günü kurtaran eklentileri asla kullanmayın bunu her yerde söylüyorum. Bu size zaman kazandırır evet ama içerik / üye kaybettir. Sisteminizi pert eder. Düşünsenize siteye üye olmak istiyorum ama SMS 35 dk sonra geliyor o siteyi bir daha tarayıcıya yazmam.

Tekrar diyorum içeriğini tamamen bilmediğiniz / kullanmadığınız şeyler hakkında yanlış yönlendirmelerden hep beraber kaçınalım.