Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz, sizinle çalışmaktan bizde mutluyuz :)
AtakanAteş adlı üyeden alıntı
Ribiru'dan dolayı bir türlü cesaret edipte sunucu alamamıştım ***'da da rastladım firmayla ilgili yorumlar güzel bir daha ki sefere bende deneyebilirim konuyu takipteyim.
Elbette, dilediğiniz zaman deneyebilirsiniz. Sorularınız olur ise belirtmeniz yeterlidir.
Değerli görüşleriniz ve referansınız için teşekkür ederiz :)
Scrite adlı üyeden alıntı
***'dan ve burada gördüğüm kadarıyla vps konusunda gerekmeyen konulara dahi destek veren ve hakkında güzel yorumlar bulunan bir firma, hizmet alırsanız ilk etapta aylık alın sorunsuz geçerse uzatırsınız.
Kesinlikle, aylık hizmet alarak denemek bizimde önerdiğimiz bir konu. Teşekkür ederiz.
accept adlı üyeden alıntı
cliaweb firmasından hizmet aldığımdan beri asla sorun yaşamadım. cliaweb'i mutlaka hizmet almanızı isterim.
Değerli görüşleriniz ve referansınız için teşekkür ederiz :)
RadiKaL adlı üyeden alıntı
Bende görüştüm kendileriyle lakin bulunduğum firmayı değiştirmedim. Verdiğimiz para önemli değil. Önemli olan hizmet. Eminim onlarda en güzel hizmeti sağlıyorlardır. Bir başka projede umarım çalışacağız.
Vds alımları için yılbaşı kampanyalarını beklemek gerek diye düşünüyorum
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz :) Elbette olası kampanyaları başlangıç tarihinden itibaren tüm platformlarda duyurmaktayız. Dilediğiniz zaman bizimle çalışabilirsiniz.