Düştü hemen aldım dediğinize göre, takip ettiniz bir alan adı olsa gerek. Takip ettiğiniz bir alan adı için de projenizin var olması gerek. Yanlış mı düşünüyorum hocam?

Çok spesifik bir domain için neler yapabilirim diye sormuşsunuz da, bu domainle pizza satamazsınız, sosyal ağ kuramazsınız ya da ne bileyim, bir forum sitesi açamazsınız. Adı üstünde yani AnkaraTaksi.

Bütçeniz veya yeteneğiniz var ise bir cep telefonu uygulaması yapıp/yaptırıp, taksi çağırma uygulaması yapabilirsiniz, ki bu gibi uygulamalar bütçe olmadan, reklam olmadan ancak uygulama marketlerinde yer işgal etmekten başka bir işe yaramaz.

Ha bu mesajımı size yazarken doğaçlama olarak aklıma geleni söylemem gerekirse, Ankara'daki bütün taksi duraklarının isimlerini, adreslerini ve iletişim numaralarını arşivleyin. Firma rehberi kıvamında bir wordpress teması ya da yeteneğiniz doğrultusunda php tabanlı bir script yazın. Arşivlediğiniz adres ve telefon bilgilerini siteye eklerken google maps üzerinden ilgili durağın konumunu da ekleyin ki kişi cep telefonuyla google'da "demetevler taksi" diye aradığında belki haritadan mütevellit sıralamada bir yer edinebilirsiniz.

Buyursunlar;
http://www.onlinetaksi.com/ankara/demetevler/